TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавена книгата „Невидлив“ од Елој Морено

Опсервер - 12.10.2022

Во рамките на проектот „Создадено во Европа: моќта на различноста“ издавачката куќа Антолог од Скопје ја објави книгата „Невидлив“ од Елој Морено. -Училишното насилство отсекогаш било присутно меѓу нас, но, овој роман е напишан сега и тука, од ...

Објавен романот за училишното насилство – „Невидлив“ од Елој Морено

Република - 12.10.2022

Издавачката куќа Антолог од Скопје во рамките на проектот „Создадено во Европа: Моќта на различноста“ ја објави книгата „Невидлив“ од Елој Морено. Училишното насилство отсекогаш било присутно меѓу нас, но овој роман е напишан сега и тука, од ...

Објавена книгата „Невидлив“ од Елој Морено

MakPress - 12.10.2022

Во рамките на проектот „Создадено во Европа: моќта на различноста“ издавачката куќа Антолог од Скопје ја објави книгата „Невидлив“ од Елој Морено. -Училишното насилство отсекогаш било присутно меѓу нас, но, овој роман е напишан сега и тука, од ...

„Анталог“ ја објави книгата „Невидлив“ од Елој Морено

Макфакс - 12.10.2022

Издавачката куќа Антолог од Скопје соопшти дека во рамките на проектот „Создадено во Европа: Моќта на различноста“ ја објави книгата: „Невидливо“ од Елој Морено. Училишното насилство отсекогаш било присутно меѓу нас, но овој роман е напишан сега и ...

Антолог ја објави „Невидлив“ од Елој Морена

Либертас - 12.10.2022

П риказна за едно дете кое, раководејќи се од најлошиот советник – стравот, посакува да има супермоќи како суперхероите од стриповите што ги чита. Го прави тоа за да се спаси од насилството што го трпи од соучениците.

„Анталог“ ја објави книгата „Невидлив“ од Елој Морено

MTM - 12.10.2022

Издавачката куќа Антолог од Скопје соопшти дека во рамките на проектот „Создадено во Европа: Моќта на различноста“ ја објави книгата: „Невидливо“ од Елој Морено. Училишното насилство отсекогаш било присутно меѓу нас, но овој роман е напишан сега и ...

Антолог ја објави книгата „Невидлив“ од Елој Морено

Скопје инфо - 12.10.2022

Издавачката куќа Антолог од Скопје, ја објави книгата „Невидлив“ од Елој Морено. Објавувањето е во рамките на проектот „Создадено во Европа: моќта на различноста“. -Училишното насилство отсекогаш било присутно меѓу нас, но, овој роман е напишан сега ...