TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Камбери: Епископот Стобиски го злоупотреби правото на слобода на говор

Р.С.Европа - 02.07.2023

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација (КСЗД)останува на одлуката да поднесе барање за прекршочна одговорност на епископот Јаков Стобиски, доколку во рок од 30 дена, тој не се извини за јавниот настап во кој вознемирил одредена група ...

Задолжителното сексуално образование, значи дека можноста за промена на полот ќе им се сервира на децата во учебниците ...

ММС - 01.07.2023

МПЦ нема ништо против сексуалното образование, но тоа да се темели на наука, на биологија, на нешто што лабораториски може да се докаже, а тоа е дека мажот е маж, жената е жена и тоа се базира на биолошка реалност, нагласи денес при своето гостување ...

Камбери: Епископот Стобиски го злоупотреби правото на слобода на говор

24 Вести - 02.07.2023

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација останува на одлуката да поднесе барање за прекршочна одговорност на Епископот Јаков Стобиски, доколку во рок од 30 дена, тој не се извини за јавниот настап во кој вознемирил одредена група луѓе.

Камбери: Епископот Стобиски го злоупотреби правото на слобода на говор

Канал5 - 02.07.2023

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација останува на одлуката да поднесе барање за прекршочна одговорност на епископот Јаков Стобиски. Комисијата за спречување и заштита од дискриминација останува на одлуката да поднесе барање за ...