TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавен четвртиот том од „Визуелна хроника на македонскиот стрип“

Независен - 15.06.2022

Излезе од печат четвртиот том од едицијата „Визуелна хроника на македонскиот стрип“, најново дело на стрип-хроничарот Александар Стеванов од Штип. Со неа авторот ја продолжува својата мисија за прибележување на историјата на деветтата уметност на ...

Објавен четвртиот том од „Визуелна хроника на македонскиот стрип“

Опсервер - 15.06.2022

Излезе од печат четвртиот том од едицијата „Визуелна хроника на македонскиот стрип“, најново дело на стрип-хроничарот Александар Стеванов од Штип. Со неа авторот ја продолжува својата мисија за прибележување на историјата на деветтата уметност на ...

Објавен четвртиот том од „Визуелна хроника на македонскиот стрип“

MakPress - 15.06.2022

Излезе од печат четвртиот том од едицијата „Визуелна хроника на македонскиот стрип“, најново дело на стрип-хроничарот Александар Стеванов од Штип. Со неа авторот ја продолжува својата мисија за прибележување на историјата на деветтата уметност на ...

Излезе од печат четвртиот том од едицијата „Визуелна хроника на македонскиот стрип"

МКД - 15.06.2022

Излезе од печат четвртиот том од едицијата „Визуелна хроника на македонскиот стрип", најново дело на стрип-хроничарот Александар Стеванов од Штип. Со неа авторот ја продолжува својата мисија за прибележување на историјата на деветтата уметност на ...