TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

IT.mk - 06.10.2021

А1 Македонија започна со финално тестирање на 5G мрежата. За оваа цел компанијата постави тестна 5G мрежа во центарот на Скопје. Со ова компанијата е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G технологијата за сите корисници.

Иднината станува реалност: А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Телефони.мк - 06.10.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до комерцијално ...

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Емитер - 06.10.2021

А1 Македонија соопшти на нејзината интернет-страница дека поставила 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање. Со ова компанијата е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G технологијата за сите корисници.

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Кумановски м. - 06.10.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до комерцијално ...

Иднината станува реалност - А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Црнобело - 05.10.2021

Скопје, 5.10.2021г . – А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор ...

Иднината станува реалност - А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Скопје инфо - 05.10.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до ...

А1 МАКЕДОНИЈА ПОСТАВИ 5Г МРЕЖА ВО СКОПЈЕ Започнува финалното тестирање на новата индустриска револуција

+инфо - 05.10.2021

Поставувањето на тестната 5Г мрежа е уште еден доказ за нашата посветеност и стратешката определба за креирање и за воведување најсовремени дигитални решенија, кои овозможуваат нови и напредни дигитални искуства на корисниците, соопшти А1 Македонија.

А1 Македонија постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање

Локално - 05.10.2021

А1 Македонија соопшти дека поставила 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G технологијата ...

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Денар - 05.10.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до комерцијално ...

А1 Македонија во Центар финално ја тестира мрежата 5 Г

МКД - 05.10.2021

Компанијата А1 Македонија информира дека постави 5Г мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5Г технологијата за сите корисници.

Иднината станува реалност - А1 Македонија започнува финално тестирање на 5Г-мрежа

Факултети - 05.10.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5Г-мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до комерцијално ...

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Фактор - 05.10.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до комерцијално ...

А1 тестира 5G мрежа во центарот на Скопје

Centar - 05.10.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијатае чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G технологијата за сите корисници, велат од таму.

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

еМагазин - 05.10.2021

А1 Македонија информира дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G технологијата ...

Иднината станува реалност – А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Екран - 05.10.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до ...

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Хаштаг - 05.10.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до комерцијално ...

Иднината станува реалност “А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа”

Опсервер - 05.10.2021

– А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до комерцијално ...

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

24Инфо - 05.10.2021

Телекомуникацискиот оператор А1 Македонија постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што, како што соопшти, е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G технологијата за сите корисници.

„А1 Македонија“ почнува со завршното тестирање на 5Г мрежата во центарот на Скопје

Сакам да кажам - 05.10.2021

„А1 Македонија“ објави дека постави 5Г мрежа во центарот на Скопје заради финално тестирање, со што дојде чекор поблиску до комерцијално воведување на оваа технологија за сите корисници. „Поставувањето на пробната 5Г мрежа е уште еден доказ за ...

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

365 - 05.10.2021

Скопје, 5 октомври 2021 (МИА) – Телекомуникацискиот оператор А1 Македонија постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што, како што соопшти, е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G технологијата за сите корисници.

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Алсат-М - 05.10.2021

А1 Македонија со задоволство ја информира јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до комерцијално ...

Финално тестирање на 5Г-мрежата во земјава

360 степени - 05.10.2021

Операторот А1 кој постави ваква мрежа во центарот на Скопје, вели дека тоа е чекор поблиску до комерцијално воведување на ваква технологија за сите корисници Телекомуникацискиот оператор А1 Македонија постави 5Г мрежа во центарот на Скопје за ...

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Бриф - 05.10.2021

Телекомуникацискиот оператор А1 Македонија постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што, како што соопшти, е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G технологијата за сите корисници.

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Независен - 05.10.2021

Телекомуникацискиот оператор А1 Македонија постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што, како што соопшти, е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G технологијата за сите корисници.

А1 Македонија постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање

ММС - 05.10.2021

Телекомуникацискиот оператор А1 Македонија постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што, како што соопшти, е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G технологијата за сите корисници.

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

MakPress - 05.10.2021

Телекомуникацискиот оператор А1 Македонија постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што, како што соопшти, е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G технологијата за сите корисници.

А1 Македонија започнува финално тестирање на 5G мрежа

Иновативност - 05.10.2021

А1 Македонија ја информираше јавноста дека постави 5G мрежа во центарот на Скопје за финално тестирање, со што компанијата со најголем број корисници на мобилна телефонија и најбрз мобилен интернет е чекор поблиску до комерцијално воведување на 5G ...