TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делегација на Единствена Македонија во Москва

А1 On - 13.04.2018

„Делегацијата на Единствена Македонија ги започна официјалните разговори во рамките на петдневната посета на Москва. Денес, петок, 13 април, беше остварена средба со г-ѓа Инга Јумашева, претседателката на Комитетот за надворешни работи на Државната ...

Единствена Македонија ги започна разговорите во Москва

Стандард - 13.04.2018

Делегацијата на Единствена Македонија ги започна официјалните разговори во рамките на петдневната посета на Москва. Денес била остварена средба со Инга Јумашева, претседателката на Комитетот за надворешни работи на Државната Дума од пратеничката ...

Делегацијата на Единствена Македонија ги започна разговорите во Москва

Сител - 13.04.2018

Делегацијата на Единствена Македонија ги започна официјалните разговори во рамките на петдневната посета на Москва. Денес, петок, 13 април, беше остварена средба со г-ѓа Инга Јумашева, претседателката на Комитетот за надворешни работи на Државната ...

Делегацијата на Единствена Македонија ги започна средбите во Москва

Слободен Печат - 13.04.2018

Делегацијата на Единствена Македонија денеска остварила средба со Инга Јумашева, претседателката на Комитетот за надворешни работи на руската Дума. Таа е пратеничка на партијата „Единствена Русија“ која е предводена од рускиот претседател Владимир ...

Делегација на Единствена Македонија во Москва агитира за стратешки сојуз со Русија

Макфакс - 13.04.2018

Делегацијата на „Единствена Македонија“ ги започна официјалните разговори во рамките на петдневната посета на Москва. Како што информираат од партијата, денеска била остварена средба со Инга Јумашева, претседателката на Комитетот за надворешни ...

Делегација на Единствена Македонија во Москва агитира за стратешки сојуз со Русија

Точка - 13.04.2018

Делегацијата на Единствена Македонија ги почна официјалните разговори во рамките на петдневната посета на Москва. Како што информираат од партијата, денеска била остварена средба со Инга Јумашева, претседателката на Комитетот за надворешни работи на ...