TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Голем грабеж кај Скопјанка

Фокус - 31.03.2023

Во моментов во скопски Аеродром, спроти Скопјанка, се случува вистинска драма. Фактор објави дека на терен се 4 до 5 полициски возила Интервентната полиција, огромен број полицајци, сериозно вооружени и со панцири.

Драма во скопски Аеродром: Вооружен грабеж кај Скопјанка

Сител - 31.03.2023

Вооружен грабеж во скопски Аеродром, на локацијата Порта Аеродром, карши Скопјанка. Според првичните неофицијални информации грабежот го извршиле неколку маскирани вооружени напаѓачи кои носеле и хируршки маски.

ВО ТЕК Е ГРАБЕЖ ВО СКОПЈАНКА! Во акција се десетици вооружени специјалци

+инфо - 31.03.2023

Наводно, неколку напаѓачи кои биле вооружени и маскирани со хируршки маски упаднале во еден од објектите во Скопјанка. Најмалку пет полициски возила, со неколку десетини полицајци од специјалните интервентни единици , со автоматско оружје и со ...

НАЈНОВА ВЕСТ: ВО МОМЕНТОВ СЕ ОДВИВА ГОЛЕМ ГРАБЕЖ КАЈ СКОПЈАНКА - напаѓачите се со хируршки маски

Фактор - 31.03.2023

Вистинска драма се случува во моментовв во скопски Аеродром, на локацијата Порта Аеродром, карши Скопјанка. На терен се 4 до 5 полициски возила, и тоа полициски сили на Интервентната полиција, со огромен број полицајци, сериозно вооружени и со ...

Голем грабеж во моментов во Аеродром - напаѓачите се со хируршки маски

Скопје инфо - 31.03.2023

Во моментов во скопски Аеродром, спроти Скопјанка се случува вистинска драма, објави „ Фактор.мк “. На терен биле излезени неколку полициски возила, а била забележана и Интервентната полиција со голем број полицајци.

Зголемено полициско присуство кај Скопјанка – забележани лица со хируршки маски, постои сомнеж за грабеж во некој од ...

Точка - 31.03.2023

Во скопски Аеродром на локацијата Порта Аеродром спроти Скопјанка, моментално се случува драма, пренесува „Фактор“. Очевидци за „Фактор“ велат дека наводно се работи за голем грабеж во некој од објектите на споменатата локација, а едни од ...

Голем грабеж во моментов кај Скопјанка - напаѓачите се со хируршки маски

Press24 - 31.03.2023

Во моментов во скопски Аеродром, карши Скопјанка се случува вистинска драма, пишува Фактор.мк. На терен се 4 до 5 полициски возила, и тоа полициски сили на Интервентната полиција, со огромен број полицајци, сериозно вооружени и со панцири.

Голем грабеж во моментов кај Скопјанка – напаѓачите се со хируршки маски

Либертас - 31.03.2023

Во моментов во скопски Аеродром, карши Скопјанка се случува вистинска драма, пишува Фактор.мк. На терен се 4 до 5 полициски возила, и тоа полициски сили на Интервентната полиција, со огромен број полицајци, сериозно вооружени и со панцири.

Драма среде бел ден: Во тек е голем грабеж кај Скопјанка

Centar - 31.03.2023

Во моментов во скопски Аеродром, спроти Скопјанка, се случува вистинска драма. Фактор објави дека на терен се 4 до 5 полициски возила Интервентната полиција, огромен број полицајци, сериозно вооружени и со панцири.

Вооружен грабеж кај Скопјанка, на терен се полициски возила и полицајци

Република - 31.03.2023

Вооружен грабеж во скопски Аеродром, на локацијата Порта Аеродром, карши Скопјанка. Според првичните неофицијални информации грабежот го извршиле неколку маскирани вооружени напаѓачи кои носеле и хируршки маски.

Голем грабеж во скопски Аеродром

Телма - 31.03.2023

Во моментов во скопски Аеродром, спроти Скопјанка, се случува вистинска драма. Фактор објави дека на терен се 4 до 5 полициски возила Интервентната полиција, огромен број полицајци, сериозно вооружени и со панцири.

Голем грабеж во скопски Аеродром

Вести плус - 31.03.2023

Во моментов во скопски Аеродром, спроти Скопјанка, се случува вистинска драма. Фактор објави дека на терен се 4 до 5 полициски возила Интервентната полиција, огромен број полицајци, сериозно вооружени и со панцири.