TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бачев: Кога ќе дојдеме на власт ќе расчистиме со сите национални предавници

Фокус - 30.05.2018

Партијата на Јанко Бачев, Единствена Македонија организира тридневна школа за обука на кадри бидејќи планираат во многу скоро време да бидат легитимна власт во Македонија. Школата е под раководство на Леонид Савин од Русија, а до сега поминале 50 ...

Савин: ЕМ ќе ја задржи унитарноста на земјата, даваме определби како се работи според московскиот универзитет

Фокус - 30.05.2018

Русинот Леонид Савин, кој во последните три дена ја води школата организирана од партијата на Јанко Бачев, Единствена Македонија на прес конференција истакна дека е битно да се овозможи декодиран систем, поинаков поинаков од тој досега.

ВИДЕО: Рускиот професор Леонид Савин ги обучува членовите на Единствена Македонија

А1 On - 30.05.2018

Рускиот професор и гео-политички аналитичар Леонид Савин ги обучува кадрите на Единствена Македонија за доаѓањето на власт на партијата на наредните парламентарни избори. Обуката која траела три дена од понеделникот до денеска ја слушале педесет ...

Бачев: Ќе расчистиме со националните предавници кога ќе дојдеме на власт

Сител - 30.05.2018

Партијата на Јанко Бачев, Единствена Македонија организира тридневна школа за обука на кадри бидејќи планираат во многу скоро време да бидат легитимна власт во Македонија. Школата е под раководство на Леонид Савин од Русија, а до сега поминале 50 ...

(Видео) Рускиот професор Леонид Савин ги обучува кадрите на Единствена Македонија како да дојдат на власт

Макфакс - 30.05.2018

Рускиот професор и геополитички аналитичар Леонид Савин ги обучува кадрите на Единствена Македонија за доаѓањето на власт на партијата на наредните парламентарни избори. Обуката која траела три дена, од понеделникот до денеска, ја слушале педесет ...

Единствена Македонија организира тридневна школа за обука на кадри

Слободен Печат - 30.05.2018

Партијата на Јанко Бачев, Единствена Македонија организира тридневна школа за обука на кадри бидејќи планираат во многу скоро време да бидат легитимна власт во Македонија. Школата е под раководство на Леонид Савин од Русија, а до сега поминале 50 ...

Руски професор ја обучува Единствена Македонија на Бачев како да дојде на власт

МКД - 30.05.2018

Партијата на Јанко Бачев, Единствена Македонија планира наскоро да биде легитимна власт во државата, а за постигнување на целта ангажирале руски професор и геополитички аналитичар кој ги обучува кадрите на партијата.

Бачев: Ќе расчистиме со сите национални предавници

Фактор - 30.05.2018

Ќе расчистиме со сите национални предавници кои деновиве гледате распродаваат сѐ живо, вели Јанко Бачев, oд Единствена Македонија. „Ќе се направи ревизија и конфискација на украденото во овие години.