TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Млада скопјанка со попреченост: Се качувам во автобус и ме лажат дека следна станица е Рекорд

Сител - 29.05.2019

Излегуваш од дома и заминуваш на работа, на училиште, до трговски центар. Единствено, метежот во сообраќајот во Скопје може да те вознемири. Во истиот град, во македонската метропола, ако имаш оштетен вид, телесен инвалидитет, оштетен слух или друга ...

Се качувам во автобус и ме лажат дека следна станица е „Рекорд“

Република - 29.05.2019

Излегуваш од дома и заминуваш на работа, на училиште, до трговски центар. Единствено, метежот во сообраќајот во Скопје може да те вознемири. Во истиот град, во македонската метропола, ако имаш оштетен вид, телесен инвалидитет, оштетен слух или друга ...

Млада скопјанка со попреченост: Се качувам во автобус и ме лажат дека следна станица е „Рекорд“

Република - 29.05.2019

Излегуваш од дома и заминуваш на работа, на училиште, до трговски центар. Единствено, метежот во сообраќајот во Скопје може да те вознемири. Во истиот град, во македонската метропола, ако имаш оштетен вид, телесен инвалидитет, оштетен слух или друга ...

Младата пијанистка со попреченост: Се качувам во автобус и ме лажат дека следа станица е Рекорд

Среќа.mk - 29.05.2019

Живеејќи го нашето секојдневие и користејќи ги сите услови на располагање за нормално функционирање, забораваме како поминува денот во нашиот град на луѓето со одредена попреченост. Без разлика дали станува збор за телесен инвалидитет, оштетен вид, ...

Млада скопјанка со попреченост: Се качувам во автобус и ме лажат дека следна станица е „Рекорд“

PressingTV - 29.05.2019

Излегуваш од дома и заминуваш на работа, на училиште, до трговски центар. Единствено, метежот во сообраќајот во Скопје може да те вознемири. Во истиот град, во македонската метропола, ако имаш оштетен вид, телесен инвалидитет, оштетен слух или друга ...

Се качувам во автобус и ме лажат дека следна станица е „Рекорд“

Скопје24 - 29.05.2019

Излегуваш од дома и заминуваш на работа, на училиште, до трговски центар. Единствено, метежот во сообраќајот во Скопје може да те вознемири. Во истиот град, во македонската метропола, ако имаш оштетен вид, телесен инвалидитет, оштетен слух или друга ...