TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Родовата еднаквост е богохулна идеологија, а кога жената бара поголеми права без должности е нихилизам, рече владиката ...

Сакам да кажам - 17.04.2023

Отровна идеологија, манипулативна терминологија, богохулна, противприродна, изопачена, со овие зборови владиката Петар ја нарече родовата еднаквост во своето Велигденско послание до верниците.

Владиката Петар: На нашето општество му се заканува уште поопасна, попогубна и поотровна идеологија – родовата ...

Фокус - 17.04.2023

Владиката Петар, митрополит Преспанско-пелагониски во Велигденското послание жестоко го нападна феминизмот и рече дека родовата еднаквост е изопачена. Тој смета дека пред појавата на ова движење жените биле домаќинки, а сега се еманципирани, но се ...

Владиката Петар со скандалозно велигденско послание – порача дека родовата еднаквост е изопачена

Телма - 17.04.2023

Поради транспарент со вулгарна порака за Црквата на Осмо мартовскиот марш во Скопје пред повќе од еден месец, Владиката Петар, во Велигденското послание жестоко го нападна феминизмот и рече дека родовата еднаквост е изопачена.

ВЛАДИКАТА ПЕТАР СО СКАНДАЛОЗНО ПОСЛАНИЕ На нашето општество му се заканува уште поопасна, попогубна и поотровна ...

+инфо - 17.04.2023

Во минатите векови, до феминизмост и еманципацијата на жената, таа била сопруга, мајка, домаќинка, а денес таа е високоеманципирана со забележителни позиции во општеството, но често и разведена и самохрана мајка.

(Видео) Владиката Петар: На нашето општество му се заканува поопасна, попогубна и поотровна идеологија – родовата ...

Макфакс - 17.04.2023

Владиката Петар со шокантна изјава за родовата еднаквост, за што вели дека е изопачена. Според него, пред појавата на феминизмот, жените биле домаќинки, а сега се еманципирани, но се се почесто разведени.

Владиката Петар: На нашето општество му се заканува поопасна, попогубна и поотровна идеологија – родовата еднаквост

24Инфо - 17.04.2023

Владиката Петар со шокантна изјава за родовата еднаквост, за што вели дека е изопачена. Според него, пред појавата на феминизмот, жените биле домаќинки, а сега се еманципирани, но се се почесто разведени.

(ВИДЕО) Владиката Петар жестоко ја нападна родовата еднаквост: Опасна, погубна и отровна идеологија

А1 On - 17.04.2023

Митрополитот Преспанско-пелагониски, Владиката Петар во Велигденското послание жестоко го нападна феминизмот и рече дека родовата еднаквост е изопачена. Тој смета дека пред појавата на ова движење жените биле домаќинки, а сега се еманципирани, но се ...