TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре во Охрид ден на жалост поради смртта на градоначалникот Стојаноски

Макфакс - 16.12.2018

По повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски, Советот на Општина Охрид, денеска одржа вонредна седница. Како што информираат општинските власти, седницата започнала со едноминутно молчење, а советниците донеле одлука, ...

Понеделник Ден на жалост во Охрид

OhridNews - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на вонредна седница свикана по повод смртта на градоначалникот Јован Стојаноски, 17 декември, понеделник, го прогласи за Ден на жалост. Претходно, советниците со едноминутно молчење му оддадоа почит на прерано починатиот ...

Вонредна седница на Советот на општина Охрид, погребот на Стојаноски в понеделник

А1 On - 15.12.2018

По повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, Советот на општина Охрид утре ќе одржи вонредна седница, закажана од 10 часот. Од општина Охрид е соопштено дека Комеморативната седница по повод смртта на Стојаноски ќе се ...

Вонредна седница на Советот на општина Охрид во недела поради смртта на градоначалникот Стојаноски

24 Вести - 15.12.2018

Утре Советот на Општина Охрид ќе одржи вонредна седница на која ќе биде изгласана одлука понеделник да биде прогласен за ден на жалост во Охрид. Комеморативна седница по повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски ќе биде ...

По повод смртта на Проф. Д-р Јован Стојаноски комеморативна седница и на ФТУ Охрид

OhridNews - 15.12.2018

По повод ненадејната смрт на Проф. Д-р Јован Стојаноски, Градоначалник на Општина Охрид, Факултетот за туризам и угостителство – Охрид организира Комеморативна седница во понеделник, 17.12.2018 со почеток во 09:00 часот.

Комеморативна седница за починатиот градоначалник на Охрид

Макфакс - 15.12.2018

По повод ненадејната смрт на градоначалникот, проф.д-р Јован Стојаноски, Општина Охрид утре со почеток во 10 часот, во големата сала на општинската зграда ќе одржи Комеморативна седница, соопштија од ...

Вонредна седница на Советот на општина Охрид во недела по повод смртта на градоначалникот Стојаноски

OhridNews - 15.12.2018

Општина Охрид на официјалната веб страна ја потврди веста за смртта на градоначалникот Јован Стојаноски (48). За утре е закажана вонредна седница на Советот, кој се очекува да изгласа одлука за прогласување Ден на жалост во Охрид.

Утре во Охрид ден на жалост поради смртта на градоначалникот Стојаноски

Centar - 16.12.2018

По повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски, Советот на Општина Охрид, денеска одржа вонредна седница. Како што информираат општинските власти, седницата започнала со едноминутно молчење, а советниците донеле одлука, ...

Вонредна седница на Советот на општина Охрид, погребот на Стојаноски в понеделник

24Инфо - 15.12.2018

Вонредна седница на Советот на општина Охрид, погребот на Стојаноски в понеделник По повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, Советот на општина Охрид утре ќе одржи вонредна седница, закажана од 10 часот.

Охридскиот градоначалник ќе биде погребан во понеделник

+инфо - 15.12.2018

Советот на Општина Охрид утре ќе одржи вонредна седница на која ќе биде изгласана одлука понеделник да биде прогласен за ден на жалост во Охрид. Комеморативна седница по повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски ќе биде ...

Комеморативна седница за починатиот градоначалник на Охрид

24Инфо - 15.12.2018

Комеморативна седница за починатиот градоначалник на Охрид По повод ненадејната смрт на градоначалникот, проф.д-р Јован Стојаноски, Општина Охрид утре со почеток во 10 часот, во големата сала на општинската зграда ќе одржи Комеморативна седница, ...

Вонредна седница на Советот на општина Охрид, погребот на Стојаноски в понеделник

MTM - 15.12.2018

По повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, Советот на општина Охрид утре ќе одржи вонредна седница, закажана од 10 часот. Од општина Охрид е соопштено дека Комеморативната седница по повод смртта на Стојаноски ќе се ...

Охридскиот градоначалник ќе биде погребан во понеделник

Слободен Печат - 15.12.2018

Советот на Општина Охрид утре ќе одржи вонредна седница на која ќе биде изгласана одлука понеделник да биде прогласен за ден на жалост во Охрид. Комеморативна седница по повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски ќе биде ...

Во понеделник комеморативна седница по повод смртта на градоначалникот на Охрид

OhridNews - 15.12.2018

По повод ненадејната смрт на градоначалникот, проф. д-р Јован Стојаноски, Општина Охрид, на ден 17.12. 2018 г. (понеделник), ќе одржи Комеморативна седница. Комеморативната седница ќе се одржи во 10 часот, во големата сала на Општина Охрид.

Вонредна седница на Советот на општина Охрид, погребот на Стојаноски в понеделник

Вечер - 15.12.2018

По повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, Советот на општина Охрид утре ќе одржи вонредна седница, закажана од 10 часот. Од општина Охрид е соопштено дека Комеморативната седница по повод смртта на Стојаноски ќе се ...

Охридскиот градоначалник ќе биде погребан во понеделник

Либертас - 15.12.2018

Советот на Општина Охрид утре ќе одржи вонредна седница на која ќе биде изгласана одлука понеделник да биде прогласен за ден на жалост во Охрид. Комеморативна седница по повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски ќе биде ...

Комеморативна седница за починатиот градоначалник на Охрид

Press24 - 15.12.2018

По повод ненадејната смрт на градоначалникот, проф.д-р Јован Стојаноски, Општина Охрид во понеделник со почеток во 10 часот, во големата сала на општинската зграда ќе одржи Комеморативна седница, соопштија од општината.

Вонредна седница на Советот на општина Охрид, погребот на Стојаноски в понеделник

Канал5 - 15.12.2018

По повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, Советот на општина Охрид утре ќе одржи вонредна седница, закажана од 10 часот. Од општина Охрид е соопштено дека Комеморативната седница по повод смртта на Стојаноски ќе се ...

Ден на жалост во Охрид: Семејството и пријателите ќе се простат од градоначалникот - погребот ќе биде утре

Сител - 16.12.2018

Советот на Општина Охрид денеска ќе одржи вонредна седница на која ќе биде изгласана одлука утре да биде прогласен за ден на жалост во Охрид. Комеморативна седница по повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски ќе биде ...

Вонредна седница на Советот на општина Охрид, погребот на Стојаноски в понеделник

Сител - 15.12.2018

По повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, Советот на општина Охрид утре ќе одржи вонредна седница, закажана од 10 часот. Од општина Охрид е соопштено дека Комеморативната седница по повод смртта на Стојаноски ќе се ...

Ден на жалост во Охрид: Семејството и пријателите ќе се простат од градоначалникот – погребот ќе биде утре

Курир - 16.12.2018

Советот на Општина Охрид денеска ќе одржи вонредна седница на која ќе биде изгласана одлука утре да биде прогласен за ден на жалост во Охрид. Комеморативна седница по повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски ќе биде ...

Вонредна седница на Советот на општина Охрид, погребот на Стојаноски в понеделник

Локално - 15.12.2018

По повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, Советот на општина Охрид утре ќе одржи вонредна седница, закажана од 10 часот. Од општина Охрид е соопштено дека Комеморативната седница по повод смртта на Стојаноски ќе се ...

Ден на жалост во Охрид: Семејството и пријателите ќе се простат од градоначалникот – погребот ќе биде утре

Нетпрес - 16.12.2018

Советот на Општина Охрид денеска ќе одржи вонредна седница на која ќе биде изгласана одлука утре да биде прогласен за ден на жалост во Охрид. Комеморативна седница по повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски ќе биде ...

Утре ден на жалост во Охрид

А1 On - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласен за ден на жалост на територијата на општината.

Ден на жалост во Охрид: Семејството и пријателите ќе се простат од градоначалникот Стојаноски

Скопје инфо - 16.12.2018

Советот на Општина Охрид денеска ќе одржи вонредна седница на која ќе биде изгласана одлука утре да биде прогласен за ден на жалост во Охрид. Комеморативна седница по повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски ќе биде ...

Утре ден на жалост во Охрид

Нова ТВ - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласен за ден на жалост на територијата на општината.

Ден на жалост во Охрид: Семејството и пријателите ќе се простат од градоначалникот – погребот ќе биде утре

Пулс24 - 16.12.2018

Советот на Општина Охрид денеска ќе одржи вонредна седница на која ќе биде изгласана одлука утре да биде прогласен за ден на жалост во Охрид. Комеморативна седница по повод ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски ќе биде ...

По смртта на градоначалникот, утре ден на жалост во Охрид

МКД - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласеен за ден на жалост на територијата на општината.

Ден на жалост во Охрид

CivilMedia - 16.12.2018

Советот на Општина Охрид денеска ќе одржи вонредна седница на која ќе се гласа за одлуката утрешниот ден, понеделник, да биде прогласен за ден на жалост во Охрид. Комеморативна седница по повод смртта на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски, ...

Утре ден на жалост во Охрид

Локално - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласеен за ден на жалост на територијата на општината.

Утре ден на жалост во Охрид

24Инфо - 16.12.2018

Утре ден на жалост во Охрид Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласеен за ден на жалост на ...

Утре ден на жалост во Охрид

Слободен Печат - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласеен за ден на жалост на територијата на општината.

Утре ден на жалост во Охрид

Фокус - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласен за ден на жалост на територијата на општината.

Утре ден на жалост во Охрид

Независен - 16.12.2018

Советот на општина Охрид, на денешната вонредна седница, по ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски, едногласно донесе одлука утрешниот ден да биде прогласеен за ден на жалост на територијата на општината.

Утре ден на жалост во Охрид

24 Вести - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласеен за ден на жалост на територијата на општината.

Утре ден на жалост во Охрид

MTM - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласеен за ден на жалост на територијата на општината.

Утре ден на жалост во Охрид за починатиот градоначалник д-р Јован Стојаноски

1tv - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласеен за ден на жалост на територијата на општината.

Утре ден на жалост во Охрид

Канал5 - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука 17 декември да биде прогласеен за ден на жалост на територијата на општината.

Утре ден на жалост во Охрид

+инфо - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17. декември) да биде прогласен за Ден на жалост на територијата на општината.

Утре ден на жалост во Охрид

Вечер - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден, 17 декември да биде прогласеен за ден на жалост на територијата на општината.

Во Охрид утре ден на жалост

Н.Македонија - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласеен за ден на жалост на територијата на општината.

Утре ден на жалост во Охрид за починатиот градоначалник д-р Јован Стојаноски

Либертас - 16.12.2018

Советот на општина Охрид на денешната вонредна седница свикана по повод ненадејната смрт на градоначалникот Јован Стојаноски едногласно донесе одлука утрешниот ден (17 декември) да биде прогласен за ден на жалост на територијата на општината.