TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Случјаот Рекет покажува дека Македонија нема вистинска Служба за државна безбедност

Скопје1 - 04.09.2019

Единствена Македонија изразува шокираност од добиените сознанија со кои се потврдуваат шпекулациите во јавноста дека бизнисменот Јордан Камчев вршел тајното аудио и видео снимање на рекетарската група со помош на шпионска служба од една соседна ...

ЕМ: Случајот „Рекет“ покажува дека Македонија нема вистинска Служба за државна безбедност

MakPress - 04.09.2019

Единствена Македонија изразува шокираност од добиените сознанија со кои се потврдуваат шпекулациите во јавноста дека бизнисменот Јордан Камчев вршел тајното аудио и видео снимање на рекетарската група со помош на шпионска служба од една соседна ...