TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Автопат Кичево-Охрид: Бочварски најавува предлог за анекс на договорот за продолжување на рокот за изградба

ММС - 18.05.2021

Следниот месец во Собранието ќе биде доставен Предлог-закон за анекс на Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид, со којшто ќе се продолжи рокот за изградба – најави денеска министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски.

Следниот месец предлог за анекс на договорот за продолжување на рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид

ТВ21 - 18.05.2021

Во Собранието следниот месец ќе биде доставен Предлог закон за анекс на Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид, со којшто ќе се продолжи рокот за изградба, најави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

Следниот месец предлог за анекс на договорот за продолжување на рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид

Frontline - 18.05.2021

Во Собранието следниот месец ќе биде доставен Предлог закон за анекс на Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид, со којшто ќе се продолжи рокот за изградба, најави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

Следниот месец предлог за анекс на договорот за продолжување на рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид

24Инфо - 18.05.2021

Во Собранието следниот месец ќе биде доставен Предлог закон за анекс на Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид, со којшто ќе се продолжи рокот за изградба, најави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

Бочварски: Следниот месец предлог за анекс на договорот за продолжување на рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид

iPortal - 18.05.2021

Во Собранието следниот месец ќе биде доставен Предлог закон за анекс на Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид, со којшто ќе се продолжи рокот за изградба, најави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

Следниот месец предлог за анекс на договорот за продолжување на рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид

Бизнис Вести - 18.05.2021

Во Собранието следниот месец ќе биде доставен Предлог закон за анекс на Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид, со којшто ќе се продолжи рокот за изградба, најави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

Не се знае до кога ќе се гради автопатот Кичево – Охрид, подготвен нов анекс за продолжување на рокот

+инфо - 18.05.2021

Анексот за продолжување на договорот за изградба на автопатот следниот месец ќе се најде пред пратениците, а министерот за транспорт и врски тврди дека нема да има зголемување на цената на чинење.

АВТОПАТ КИЧЕВО – ОХРИД: Наместо чочек за отворање во јуни, чочек за уште еден анекс

Денешен - 18.05.2021

Во Собранието следниот месец ќе биде доставен Предлог закон за анекс на Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид, со којшто ќе се продолжи рокот за изградба, најави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

Следниот месец предлог за анекс на договорот за продолжување на рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид

Опсервер - 18.05.2021

– Во Собранието следниот месец ќе биде доставен Предлог закон за анекс на Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид, со којшто ќе се продолжи рокот за изградба, најави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

За продолжување на рокот за автопатот Кичево – Охрид уште се преговара

МКД - 18.05.2021

Наредниот месец во Собранието ќе биде доставен предлог закон за анекс на Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид, со којшто ќе се продолжи рокот за изградба. Засега сѐ уште се преговара за колку време ќе биде продолжен рокот за автопатот што ...

Бочварски: Работите на автопатот се со прогрес од 62 проценти

Канал5 - 18.05.2021

Во Собранието следниот месец ќе биде доставен Предлог закон за анекс на Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид, со којшто ќе се продолжи рокот за изградба, најави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

Бочварски најави нов анекс за продолжување на рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид

MakPress - 18.05.2021

Во Собранието следниот месец ќе биде доставен Предлог закон за анекс на Договорот за изградба на автопатот Кичево-Охрид, со којшто ќе се продолжи рокот за изградба, најави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.