TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали вредноста на еден семеен ручек е поважна од осигурување на домот?

Бизнис Вести - 13.05.2024

Дали знаете дека о сигурување то на домот чини колку еден ручек? А сигурноста која ја овозможува е непроценлива. Осигурувањето на имот на физички лица (домаќинско осигурување) во земјава е на исклучително ниско ниво, или не повеќе од 7 отсто од ...

Дали вредноста на еден семеен ручек е поважна одосигурување на домот?

Centar - 13.05.2024

Дали знаете дека осигурувањето на домот чини колку еден ручек? А сигурноста која ја овозможува е непроценлива. Осигурувањето на имот на физички лица (домаќинскоосигурување) во земјава е на исклучително ниско ниво, или не повеќе од 7 отсто од ...

Дали вредноста на еден семеен ручек е поважна одосигурување на домот?

Вести плус - 13.05.2024

Дали знаете дека осигурувањето на домот чини колку еден ручек? А сигурноста која ја овозможува е непроценлива. Осигурувањето на имот на физички лица (домаќинскоосигурување) во земјава е на исклучително ниско ниво, или не повеќе од 7 отсто од ...

Дали вредноста на еден семеен ручек е поважна од осигурување на домот?

BiznisPRO - 14.05.2024

Дали знаете дека осигурувањето на домот чини колку еден ручек? А сигурноста која ја овозможува е непроценлива. Осигурувањето на имот на физички лица (домаќинскоосигурување) во земјава е на исклучително ниско ниво, или не повеќе од 7 отсто од ...

Дали знаете дека осигурувањето на домот чини колку еден ручек? А сигурноста која ја овозможува е непроценлива

Денар - 14.05.2024

Осигурувањето на имот на физички лица (домаќинско осигурување) во земјава е на исклучително ниско ниво, или не повеќе од 7 отсто од вкупниот број на домаќинства. Ако овој процент го намалиме со хипотекарно осигурување кое е задолжително при кредитно ...

Дали вредноста на еден семеен ручек е поважна од осигурување на домот?

Фактор - 14.05.2024

Дали знаете дека о сигурување то на домот чини колку еден ручек? А сигурноста која ја овозможува е непроценлива. Осигурувањето на имот на физички лица (домаќинско осигурување) во земјава е на исклучително ниско ниво, или не повеќе од 7 отсто од ...

Дали вредноста на еден семеен ручек е поважна од осигурување на домот?

Хаштаг - 14.05.2024

Дали знаете дека о сигурување то на домот чини колку еден ручек? А сигурноста која ја овозможува е непроценлива. Осигурувањето на имот на физички лица (домаќинско осигурување) во земјава е на исклучително ниско ниво, или не повеќе од 7 отсто од ...