TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Актерката тотално потресена: Весна Петрушевска ќе го објави напаѓачот на малата Мина

Хитпортал - 28.07.2016

Овие денови актерката и нејзината дванаесетгодишна ќерка поминуваат низ вистински пекол, откако злоставувач ја нападна Мина, а медиумите ја пренесоа информацијата. Весна Петрушевска пред два дена објави статус на Фејсбук во кој истакна дека ...

Весна Петрушевска со нов коментар: Злоставувачот ќе го објавам со име, презиме и фотографија!

Сител - 28.07.2016

Овие денови актерката и нејзината дванаесетгодишна ќерка поминуваат низ вистински пекол, откако злоставувач ја нападна Мина, а медиумите ја пренесоа информацијата. Весна Петрушевска пред два дена објави статус на Фејсбук во кој истакна дека ...

ФОТО: Огромна поддршка за Весна Петрушевска - цела Македонија плаче на нејзиниот статус

Press24 - 28.07.2016

Цела Македонија плаче на потресниот статус на Весна Петрушевска за голготата низ која поминала нејзината ќеркичка. Весна емотивно се разголе и доби поддршка од пријателите и македонската јавност.

ФОТО: Весна Петрушевска ги живее најтешките мигови - бара смртна казна за педофилите

Press24 - 28.07.2016

Весна Петрушевска емотивно се разголе на социјалната мрежа Фејсбук и доби поддршка од нејзините пријатели и македонската јавност. Таа напиша емотивен статус кој никого не остави рамнодушен, за нејзината ќеркичка која преживеала хорор викендов.

„Не сум виновна, нели мамо“

Утрински - 28.07.2016

„Мојата ќерка е најхраброто дете на овој свет, во последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици, да ми откине парче од моето срце ...

Весна Петрушевска со нов коментар: Злоставувачот ќе го објавам со име, презиме и фотографија!

Вистина.мк - 28.07.2016

Овие денови актерката и нејзината дванаесетгодишна ќерка поминуваат низ вистински пекол, откако злоставувач ја нападна Мина, а медиумите ја пренесоа информацијата. Весна Петрушевска пред два дена објави статус на Фејсбук во кој истакна дека ...

ФОТО: Весна Петрушевска ги живее најтешките мигови – бара смртна казна за педофилите

Курир - 28.07.2016

Весна Петрушевска емотивно се разголе на социјалната мрежа Фејсбук и доби поддршка од нејзините пријатели и македонската јавност. Таа напиша емотивен статус кој никого не остави рамнодушен, за нејзината ќеркичка која преживеала хорор викендов.

"Не сум виновна нели мамо" - Весна Петрушевска во тага, нејзината ќеркичка преживеа пекол

Press24 - 28.07.2016

Мојата Мина е најхраброто дете на овој свет, последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици,да ми откине парче од моето срце полно со ...

Весна Петрушевска со нов коментар: Злоставувачот ќе го објавам со име, презиме и фотографија!

Курир - 28.07.2016

Овие денови актерката и нејзината дванаесетгодишна ќерка поминуваат низ вистински пекол, откако злоставувач ја нападна Мина, а медиумите ја пренесоа информацијата. Весна Петрушевска пред два дена објави статус на Фејсбук во кој истакна дека ...

Фото: По пеколот кој го преживеа нејзината ќерка, Весна Петрушевска бара смртна казна за педофилите

Пулс24 - 28.07.2016

Весна Петрушевска емотивно се разголе на социјалната мрежа Фејсбук и доби поддршка од нејзините пријатели и македонската јавност. Таа напиша емотивен статус кој никого не остави рамнодушен, за нејзината ќеркичка која преживеала хорор викендов.

"Не сум виновна нели мамо" - Весна Петрушевска во тага, нејзината ќеркичка преживеа пекол

Сител - 28.07.2016

Мојата Мина е најхраброто дете на овој свет, последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици,да ми откине парче од моето срце полно со ...

Весна Петрушевска со нов коментар: Злоставувачот ќе го објавам со име, презиме и фотографија!

Скопје инфо - 28.07.2016

Овие денови актерката и нејзината дванаесетгодишна ќерка поминуваат низ вистински пекол, откако злоставувач ја нападна Мина, а медиумите ја пренесоа информацијата. Весна Петрушевска пред два дена објави статус на Фејсбук во кој истакна дека ...

ФОТО: Весна Петрушевска ги живее најтешките мигови - бара смртна казна за педофилите

Скопје инфо - 28.07.2016

Весна Петрушевска емотивно се разголе на социјалната мрежа Фејсбук и доби поддршка од нејзините пријатели и македонската јавност. Таа напиша емотивен статус кој никого не остави рамнодушен, за нејзината ќеркичка која преживеала хорор викендов.

“Не сум виновна нели мамо” – Весна Петрушевска во тага, нејзината ќеркичка преживеа пекол

Курир - 28.07.2016

Мојата Мина е најхраброто дете на овој свет, последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици,да ми откине парче од моето срце полно со ...

Весна Петрушевска СЕ ОГЛАСИ на Фејсбук со НОВ КОМЕНТАР: Злоставувачот ќе го објавам со име, презиме и фотографија!

Пулс24 - 28.07.2016

Овие денови актерката и нејзината дванаесетгодишна ќерка поминуваат низ вистински пекол, откако злоставувач ја нападна Мина, а медиумите ја пренесоа информацијата. Весна Петрушевска пред два дена објави статус на Фејсбук во кој истакна дека ...

Весна Петрушевска ги живее најтешките мигови – бара смртна казна за педофилите

Сител - 28.07.2016

Весна Петрушевска емотивно се разголе на социјалната мрежа Фејсбук и доби поддршка од нејзините пријатели и македонската јавност. Таа напиша емотивен статус кој никого не остави рамнодушен, за нејзината ќеркичка која преживеала хорор викендов.

"Не сум виновна нели мамо" - Весна Петрушевска во тага, нејзината ќеркичка преживеа пекол

Скопје инфо - 28.07.2016

Мојата Мина е најхраброто дете на овој свет, последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици,да ми откине парче од моето срце полно со ...

Весна Петрушевска: Злоставувачот ќе го објавам со име, презиме и фотографија!

Нетпрес - 28.07.2016

Овие денови актерката и нејзината дванаесетгодишна ќерка поминуваат низ вистински пекол, откако злоставувач ја нападна Мина, а медиумите ја пренесоа информацијата. Весна Петрушевска пред два дена објави статус на Фејсбук во кој истакна дека ...

„Не сум виновна нели мамо” – Весна Петрушевска во тага, нејзината ќеркичка преживеа пекол

Вистина.мк - 28.07.2016

Мојата Мина е најхраброто дете на овој свет, последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици,да ми откине парче од моето срце полно со ...

Весна Петрушевска со нов коментар: Злоставувачот ќе го објавам со име, презиме и фотографија!

Дневник - 28.07.2016

Овие денови актерката и нејзината дванаесетгодишна ќерка поминуваат низ вистински пекол, откако злоставувач ја нападна Мина, а медиумите ја пренесоа информацијата. Весна Петрушевска пред два дена објави статус на Фејсбук во кој истакна дека ...

(ФОТО) Весна Петрушевска бара смртна казна за педофилите

Репортер - 28.07.2016

Весна Петрушевска емотивно се разголе на социјалната мрежа Фејсбук и доби поддршка од нејзините пријатели и македонската јавност. Таа напиша емотивен статус кој никого не остави рамнодушен, за нејзината ќеркичка која преживеала хорор викендов.

ФОТО: Весна Петрушевска ги живее најтешките мигови – бара смртна казна за педофилите

МК News - 28.07.2016

Овие денови актерката поминува низ вистински пекол. Побара враќање на смртна казна за педофилите.. Весна Петрушевска пред два дена објави статус на Фејсбук во кој истакна дека нејзината ќерка е вистински херој, затоа што и покрај се што и се ...

„Не сум виновна нели мамо" - Ќеркичката на Весна Петрушевска преживеа ПЕКОЛ!

Пулс24 - 28.07.2016

Мојата Мина е најхраброто дете на овој свет, последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици,да ми откине парче од моето срце полно со ...

“Не сум виновна нели мамо” – Ќеркичката на Весна Петрушевска преживеа пекол

Репортер - 28.07.2016

Мојата Мина е најхраброто дете на овој свет, последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици,да ми откине парче од моето срце полно со ...

“Не сум виновна нели мамо” – Весна Петрушевска во тага, нејзината ќеркичка преживеа пекол

Бриф - 28.07.2016

Мојата Мина е најхраброто дете на овој свет, последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици,да ми откине парче од моето срце полно со ...

Весна Петрушевска ќе го објави педофилот со фотографија, име и презиме

Press24 - 28.07.2016

Мојата Мина е најхраброто дете на овој свет, последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици,да ми откине парче од моето срце полно со ...

„Не сум виновна нели мамо” – Весна Петрушевска во тага, нејзината ќеркичка преживеа пекол

Lider - 28.07.2016

Мојата Мина е најхраброто дете на овој свет, последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици,да ми откине парче од моето срце полно со ...

Весна Петрушевска минува низ мрачен период и бара смртна казна за сите педофили: Злоставувачот ќе го објавам со име, ...

Точка - 28.07.2016

Весна Петрушевска овие денови емотивно се отвори на својот Facebook профил, при што доби огромна поддршка од своите пријатели, но и од целата јавност. Таа со својот статус не успеа да остави никого рамнодушен, и отворено проговори за хоророт којшто ...

Не сум виновна, нели мамо!

Вечер Прес - 28.07.2016

Мојата Мина е најхраброто дете на овој свет, последниве пет дена ми покажа како се соопштува вистината, како да се соочи со најголемото зло што може да му се случи на едно дете, да ги издржи сите предизвици,да ми откине парче од моето срце полно со ...