TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Путин: Целиот свет се менува на подобро, се надевам дека решителноста на Русија ќе го направи светот поправеден

МКД - 18.12.2022

Промените кои се во тек и во Русија и во целиот свет се на подобро, изјави денес претседателот на Русија Владимир Путин во видео обраќањето на Првиот конгрес на руското движење на децата и младината.

Путин: Промените кои се во тек во Русија и во целиот свет се на подобро

Вечер Прес - 18.12.2022

Промените кои се во тек во Русија и во целиот свет се на подобро, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин во видео обраќање на Првиот конгрес на руското движење на деца и млади. „Не само Русија минува низ големи промени во моментов, туку и ...

Путин: Промените кои се во тек во Русија и во целиот свет сè на подобро

Независен - 18.12.2022

Промените кои се во тек во Русија и во целиот свет сè на подобро, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин во видео обраќање на Првиот конгрес на руското движење на деца и млади. „Не само Русија минува низ големи промени во моментов, туку и ...

Путин: Промените кои се во тек во Русија и во целиот свет сè на подобро

24 Вести - 18.12.2022

Промените кои се во тек во Русија и во целиот свет сè на подобро, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин во видео обраќање на Првиот конгрес на руското движење на деца и ...