TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: На изборите нема македонски кандидати

Макфакс - 03.05.2019

Единствена Македонија повика на 5 мај да не се излегува на изборите во недела оти нема македонски кандидати. „Во изборната кампања видовме дека претседателските кандидати немаат намера да го поништат антимакедонскиот договор со Грција со кој се ...

Единствена Македонија: Не излегувајте на избори затоа што нема македонски кандидати

Фокус - 03.05.2019

Единствена Македонија го повикува македонскиот народ и сите лојални граѓани на државата да не излегуваат на изборите во недела оти нема македонски кандидати. „Во изборната кампања видовме дека претседателските кандидати немаат намера да го поништат ...

Единствена Македонија: Не излегувајте на избори во недела, нема македонски кандидати

А1 On - 03.05.2019

„Единствена Македонија го повикува македонскиот народ и сите лојални граѓани на државата да не излегуваат на изборите во недела оти нема македонски кандидати. Во изборната кампања видовме дека претседателските кандидати немаат намера да го поништат ...

Единствена Македонија: На изборите нема македонски кандидати

24Инфо - 03.05.2019

Единствена Македонија повика на 5 мај да не се излегува на изборите оти нема македонски кандидати. „Во изборната кампања видовме дека претседателските кандидати немаат намера да го поништат антимакедонскиот договор со Грција со кој се брише името, ...

Единствена Македонија: Не излегувајте на избори затоа што нема македонски кандидати

Скопје1 - 03.05.2019

Единствена Македонија го повикува македонскиот народ и сите лојални граѓани на државата да не излегуваат на изборите во недела оти нема македонски кандидати. „Во изборната кампања видовме дека претседателските кандидати немаат намера да го поништат ...

Единствена Македонија: На изборите нема македонски кандидати

Точка - 03.05.2019

Единствена Македонија повика на 5 мај да не се излегува на изборите оти нема македонски кандидати. „Во изборната кампања видовме дека претседателските кандидати немаат намера да го поништат антимакедонскиот договор со Грција со кој се брише името, ...