TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кавадарци добива нов кружен тек

А1 On - 02.06.2018

Кавадарци ќе добие нов кружен тек на крстосницата на улицата „Блажо Алексов“ со булеварот „Видое Смилевски“, кај мостот „Белка“. Во наредните неколку денови на новоформираните коловозни ленти ќе бидат поставени два слоја нов асфалт.

Фото: Кавадарци добива нов кружен тек- поголема безбедност на сите учесници во сообраќајот

Курир - 02.06.2018

Кавадарци ќе добие нов кружен тек на крстосницата на улицата „Блажо Алексов“ со булеварот „Видое Смилевски“, кај мостот „Белка“. Во наредните неколку денови на новоформираните коловозни ленти ќе бидат поставени два слоја нов асфалт.

Кавадарци добива нов кружен тек

Сител - 02.06.2018

Кавадарци ќе добие нов кружен тек на крстосницата на улицата „Блажо Алексов“ со булеварот „Видое Смилевски“, кај мостот „Белка“. Во наредните неколку денови на новоформираните коловозни ленти ќе бидат поставени два слоја нов асфалт.

Кавадарци добива нов кружен тек

Вечер Прес - 03.06.2018

Кавадарци ќе добие нов кружен тек на крстосницата на улицата “Блажо Алексов” со булеварот “Видое Смилевски”, кај мостот “Белка”. Во наредните неколку денови на новоформираните коловозни ленти ќе бидат поставени два слоја нов асфалт.