TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

Канал5 - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција и МВР влегоа во Водовод

Фокус - 16.09.2022

Финансиската полиција и МВР влегоа во Скопски „Водовод“ и за сите активности ќе го известуваат јавниот обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење организиран криминал, потврди за Телма , Јавното обвинителство.

Перински до Арсовска: Не оставај 100 луѓе без леб, инспекција во јули констатираше дека се е кристално чисто во однос ...

MakPress - 16.09.2022

Ја повикувам градоначалничката на град Скопје, да не ги отпушта од работа стотината вработени во ЈП Водовод и канализација -Скопје, кои чесно и со пот вадат парче леб за своите фамилии, а се вработени со времени договори, една, две или повеќе ...

Финансиска полиција и МВР истражуваат во Скопски Водовод

Бриф - 16.09.2022

Финансиската полиција и МВР влегоа во Скопски „Водовод“. За сите преземени дејствија го известуваат јавниот обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење организиран криминал, потврди за Телма Јавното обвинителство.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

Опсервер - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

Бриф - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

Курир - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција и МВР влегоа во скопски „Водовод“

Н.Македонија - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Има ли криминал? Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

ММС - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција и МВР влегоа во скопски „Водовод“

еМагазин - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

4NEWS - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

ТВ21 - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

Press24 - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод”

24Инфо - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод”.

ЌЕ ГО ЧЕШЛААТ РАБОТЕЊЕТО Финансиска полиција влезе во „Водовод и канализација“

+инфо - 16.09.2022

Од ОЈО велат дека е известен јавен обвинител и дека обвинителството ќе постапи согласно надлежностите доколку органите во чија надлежност е откривањето на криминал утврдат елементи на кривично дело.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

Кајгана - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиската полиција и МВР влегоа во скопски „Водовод“

360 степени - 16.09.2022

Од ОЈО велат дека е известен јавен обвинител и дека обвинителството ќе постапи согласно надлежностите доколку органите во чија надлежност е откривањето на криминал утврдат елементи на кривично дело Управата за финансиска полиција и Министерството за ...

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

Независен - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно обвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

Lider - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

Нетпрес - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

Вечер Прес - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

ОЈО: Финансиската полиција влезе во „Водовод“

Република - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

MakPress - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

Во Центар - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.

Финансиска полиција влезе во скопски „Водовод“

CivilMedia - 16.09.2022

Управата за финансиска полиција и Министерството за внатрешни работи влегоа во ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, потврдија за МИА од Основното јавно ибвинителство (ОЈО) и од скопски „Водовод“.