TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НИКОЛОСКИ: Македонија НЕ ги почнува преговорите со ЕУ, не заради Бугарија, туку заради невладеење на правото!

Денешен - 10.01.2024

Македонија НЕ ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради НЕМАЊЕ функционален систем на ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО! Да го реши Македонија проблемот со корупцијата и да воведе функционален систем на владеење на правото, ...

Николоски: Македонија НЕ ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради НЕМАЊЕ функционален ...

Курир - 10.01.2024

Македонија НЕ ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради НЕМАЊЕ функционален систем на ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО!, истакнува Александар Николоски, пратеник и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ -Да го реши Македонија проблемот со ...

Николоски: Од 2018 говорам дека преговори со ЕУ не почнуваме поради криминалот и корупцијата на СДСМ и ДУИ

MakPress - 10.01.2024

Откако холандскиот амбасадор денес упати нова „шлаканица“ кон владеачката ДУИ и нивниот лидер Али Ахмети заради криминалот и корупцијата во Македонија но и заради еклатантното мешање на оваа партија во судството во Република Македонија, со свој ...

Николоски: Македонија „не“ ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради немање ...

Република - 10.01.2024

Александар Николоски, пратеник и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ на својот фејсбук профил посочи дека Македонија не ги почнува преговорите со ЕУ поради немање систем на владеење на правото. Македонија НЕ ги почнува преговорите со ЕУ, не заради ...

Македонија не ги почнува преговорите со ЕУ заради немање функционален систем на владеење на правото!

Нетпрес - 10.01.2024

Македонија НЕ ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради НЕМАЊЕ функционален систем на ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО!, истакна Александар Николоски, пратеник и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Николоски: Македонија не ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради немање функционален ...

Опсервер - 10.01.2024

„Македонија не ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради немање функционален систем на владеење на правото!“, пишува Александар Николоски, пратеник и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, на социјалните мрежи.

Николоски: Македонија не ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради немање функционален ...

Макфакс - 10.01.2024

„Македонија не ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради немање функционален систем на владеење на правото!“, пишува Александар Николоски, пратеник и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, на социјалните мрежи.

Николоски: Македонија не ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради немање функционален ...

Точка - 10.01.2024

„Македонија не ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради немање функционален систем на владеење на правото!“, пишува Александар Николоски, пратеник и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, на социјалните мрежи.

БУГАРИЈА НЕ ГО СПРЕЧУВА НАШИОТ ВЛЕЗ ВО ЕУ Македонија „не“ ги почнува преговорите заради немање функционален систем на ...

+инфо - 10.01.2024

Решението е силна борба со корупцијата и воспоставување на функционален систем на владеење на правото, пишува пратеникот Николоски во својот статус на Фејсбук. Александар Николоски, пратеник и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ на својот фејсбук профил ...