TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Ова ќе биде година на повеќе пари за марионетата Заев, а народот ќе остане со прст во уста

ТВ21 - 14.01.2019

Од Единствена Македонија се јавија со соопштение во кое го нападнаа премиерот Заев дека само за него ќе има повеќе пари во оваа 2019 година, нарекувајќи го марионета која му служи на НАТО.

Единствена Македонија: Заев се фали дека ќе победел на наредните избори, ајде да се соочиме со народот

А1 On - 13.01.2019

Од партијата Единствена Македонија го повикаа премиерот Зоран Заев на предвремени парламентарни избори. Тие го нападнаа Заев дека брише се што е македонско и ја фрла на колена Македонија и покрај народната волја изразена преку бојкотот на ...

Единствена Македонија: 2019 ќе биде година на 100 милиони евра профит за Заев од дрога

А1 On - 14.01.2019

„Странскиот измеќар Зоран Заев брише се што е македонско за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт бидејќи НАТО не го интересира грабежот туку сака само марионети кој верно ќе му служат во геноцидниот ...

Единствена Македонија до странскиот измеќар Заев: Ајде да се соочиме со народот на предвремени парламентарни избори

Скопје1 - 13.01.2019

„Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ.

Единствена Македонија: Ова ќе биде година на повеќе пари за марионетата Заев, а народот ќе остане со прст во уста

4NEWS - 14.01.2019

Од Единствена Македонија се јавија со соопштение во кое го нападнаа премиерот Заев дека само за него ќе има повеќе пари во оваа 2019 година, нарекувајќи го марионета која му служи на НАТО.

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

Макфакс - 13.01.2019

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, вели партијата ...

Единствена Македонија: Заев ќе оствари 100 милиони евра профит од марихуана, а народот го залажува со романтика

Макфакс - 14.01.2019

Странскиот измеќар Зоран Заев брише сѐ што е македонско, за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт, обвинуваат од партијата Единствена Македонија на Јанко Бачев.

Бачев: Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална Македонија со вредностите на НАТО: Хомосексуализам, истополови ...

ТВ21 - 13.01.2019

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ.

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Зоран Заев брише сѐ што е македонско

24Инфо - 14.01.2019

Странскиот измеќар Зоран Заев брише сѐ што е македонско, за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт, обвинуваат од партијата Единствена Македонија на Јанко Бачев.

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

24Инфо - 13.01.2019

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, вели партијата ...

„Единствена Македонија“: 2019 ќе биде година на 100 милиони евра профит за Заев од дрога, а народот останува со прстот ...

Фокус - 14.01.2019

Странскиот измеќар Зоран Заев брише се што е македонско за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт бидејќи НАТО не го интересира грабежот туку сака само марионети кои верно ќе му служат во геноцидниот ...

Бачев: Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална Македонија со вредностите на НАТО: Хомосексуализам, истополови ...

4NEWS - 13.01.2019

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ.

Единствена Македонија: Заев ќе оствари 100 милиони евра профит од марихуана, а народот го залажува со романтика

Точка - 14.01.2019

Странскиот измеќар Зоран Заев брише сѐ што е македонско, за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт, обвинуваат од партијата Единствена Македонија на Јанко Бачев.