TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фероинвест: Нашиот холдинг е под медиумски-бизнис напад

Фактор - 09.07.2023

Се огласи со соопштение холдингот Фероинвест. Ја информираме пошироката јавност дека холдингот ФЕРОИНВЕСТ е изложен на медиумски атакувања кои за резултат имаат бизнис последици. Порталот ИРЛ најави нова емисија за нашата компанија БРАКО и за ...

Фероинвест: Компанијата е под постојан новинарски напад

Канал5 - 09.07.2023

Ја информираме пошироката јавност дека холдингот ФЕРОИНВЕСТ е изложен на медиумски атакувања кои за резултат имаат бизнис последици. Порталот ИРЛ најави нова емисија за нашата компанија БРАКО и за модуларните болници кои БРАКО ги изгради во ...

ФЕРОИНВЕСТ: Холдингот е под медиумско-бизнис напад

Опсервер - 09.07.2023

Ја информираме пошироката јавност дека холдингот ФЕРОИНВЕСТ е изложен на медиумски атакувања кои за резултат имаат бизнис последици. Порталот ИРЛ најави нова емисија за нашата компанија БРАКО и за модуларните болници кои БРАКО ги изгради во ...

ФЕРОИНВЕСТ Е ПОД МЕДИУМСКО-БИЗНИС НАПАД Холдингот бара финансиерите на ИРЛ да размислат кому даваат пари

+инфо - 09.07.2023

По компанијата обвинуваат дека по секоја од серијата крајно невистинити, тенденциозни и манипулативни емисии и написи на ИРЛ за компаниите на Кочо Анѓушев, кон холдингот пристапуваат т.н.добронамерни помагатели и фирми од соодветните области од кои ...

Фероинвест: По секоја емисија на ИРЛ добиваме добронамерни понуди за заштита на компанијата и откуп на удели

МКД - 09.07.2023

Холдингот Фероинвест соопштува дека е изложен на медиумски атакувања, кои за резултат имаат бизнис-последици. Порталот ИРЛ најави нова емисија за нашата компанија Брако и за модуларните болници што Брако ги изгради во најголемата здравствена криза ...

Фероинвест: Се соочуваме со медиумско-бизнис напад

Press24 - 09.07.2023

Ја информираме пошироката јавност дека холдингот ФЕРОИНВЕСТ е изложен на медиумски атакувања кои за резултат имаат бизнис последици. Порталот ИРЛ најави нова емисија за нашата компанија БРАКО и за модуларните болници кои БРАКО ги изгради во ...

ФЕРОИНВЕСТ е под медиумски-бизнис напад

Нетпрес - 09.07.2023

Интегрално соопштение од групацијата Феро Инвест: -Ја информираме пошироката јавност дека холдингот ФЕРОИНВЕСТ е изложен на медиумски атакувања кои за резултат имаат бизнис последици. Порталот ИРЛ најави нова емисија за нашата компанија БРАКО и за ...

ФЕРОИНВЕСТ е под медиумско-бизнис напад

Во Центар - 09.07.2023

Ја информираме пошироката јавност дека холдингот ФЕРОИНВЕСТ е изложен на медиумски атакувања кои за резултат имаат бизнис последици. Порталот ИРЛ најави нова емисија за нашата компанија БРАКО и за модуларните болници кои БРАКО ги изгради во ...

Фероинвест е под медиумско-бизнис напад

Expres - 09.07.2023

Ја информираме пошироката јавност дека холдингот ФЕРОИНВЕСТ е изложен на медиумски атакувања кои за резултат имаат бизнис последици, соопштија денеска од компанијата која реагира на односот на порталот ИРЛ кон компанијата и нејзиното раководство и ...