TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Да излеземе утре во масовна поткрепа на традицијата, бракот и семејството

MakPress - 28.06.2019

Единствена Македонија ја подржува поворката „Сведоштво за семејството„ што ќе се одржи утре, сабота, 29 јуни, во организација на граѓанско-верската платформа „Сојуз за живот“ која има за цел поткрепа на традицијата, бракот и семејството.

Единствена Македонија: Да излеземе утре во масовна поткрепа на традицијата, бракот и семејството

Макфакс - 28.06.2019

Единствена Македонија ја подржува поворката „Сведоштво за семејството„ што ќе се одржи утре, сабота, 29 јуни, во организација на граѓанско-верската платформа „Сојуз за живот“ која има за цел поткрепа на традицијата, бракот и семејството.

Единствена Македонија: Да излеземе утре во масовна поткрепа на традицијата, бракот и семејството

24Инфо - 28.06.2019

Единствена Македонија ја подржува поворката „Сведоштво за семејството„ што ќе се одржи утре, сабота, 29 јуни, во организација на граѓанско-верската платформа „Сојуз за живот“ која има за цел поткрепа на традицијата, бракот и семејството.