TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МПЦ-ОА по градежниот бизнис, влегува и во бизнисот со струја

МКД - 23.12.2020

По градежниот бизнис и изградбата на станбено-деловниот објект кој беше планиран да се гради во центарот на Скопје спроти хотелот „Холидеј ин“ Македонската православна црква (МПЦ-ОА) се вклучува и во бизнисот со струја.

МПЦ со „света четворка“ ќе гради хидроцентрала на Треска

+инфо - 23.12.2020

Според идејниот план, вредноста на целиот проект би бил околу 700.000-800.000 евра, но точната сума и кога и дали проектот ќе биде реализиран останува да видиме, затоа што засега сме само на идеја, вели митрополитот Тимотеј за Плусинфо.

ИРЛ: МПЦ влегува во бизнисот со струја

еМагазин - 23.12.2020

По градежниот бизнис, Македонската православна црква се вклучува и во бизнисот со струја. МПЦ заедно со уште четворица партнери на 25 ноември основале компанија за производство на електрична енергија, објави ИРЛ.

МПЦ влегува и во бизнисот со струја

Република - 23.12.2020

По градежниот бизнис, Македонската православна црква се вклучува и во бизнисот со струја. МПЦ заедно со уште четворица партнери на 25 ноември основале компанија за производство на електрична енергија, пишува „ИРЛ“.

ИРЛ: МПЦ ќе гради хидроцентрала!

Expres - 23.12.2020

Македонската православна црква се вклучува и во бизнисот со струја, откако со уште четворица партнери на 25 ноември годинава основалале компанија за производство на електрична енергија, дознава ИРЛ.

МПЦ влегува и во бизнисот со струја

IRL - 22.12.2020

МПЦ – ОА низ годините се најде во центарот на повеќе бизнис-политички скандали, а последниот кој беше обелоденет е за изградбата на станбено-деловниот објект кој беше планиран да се гради во центарот на Скопје спроти хотелот „Холидеј ин“ По ...

ИРЛ: По градежниот бизнис, МПЦ се вклучува и во бизнисот со струја

Скопје1 - 22.12.2020

По градежниот бизнис, Македонската православна црква се вклучува и во бизнисот со струја. МПЦ заедно со уште четворица партнери на 25 ноември основале компанија за производство на електрична енергија, објави irl.mk.

МПЦ влегува и во бизнисот со струја

24Инфо - 23.12.2020

По градежниот бизнис, Македонската православна црква се вклучува и во бизнисот со струја. МПЦ заедно со уште четворица партнери на 25 ноември основале компанија за производство на електрична енергија, пишува „ИРЛ“.

МПЦ влегува и во бизнисот со струја

Скопје24 - 23.12.2020

По градежниот бизнис, Македонската православна црква се вклучува и во бизнисот со струја. МПЦ заедно со уште четворица партнери на 25 ноември основале компанија за производство на електрична енергија, пишува „ИРЛ“.

Покрај во градежништвото, МПЦ влегува и во бизнисот со струја

PressingTV - 23.12.2020

По градежниот бизнис, Македонската православна црква се вклучува и во бизнисот со струја. МПЦ заедно со уште четворица партнери на 25 ноември основале компанија за производство на електрична енергија, пишува „ИРЛ“.

МПЦ ќе произведува струја

Независен - 23.12.2020

По градежниот бизнис, Македонската православна црква се вклучува и во бизнисот со струја. МПЦ заедно со уште четворица партнери на 25 ноември основале компанија за производство на електрична енергија, пишува „ИРЛ“.