TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Ја добивме битката за името на партијата

Макфакс - 24.04.2018

Единствена Македонија ја доби битката за името на партијата откако надлежен орган ја запиша партијата во регистарот на политички партии со назив: Единствена Македонија. Народно движење за Македонија на седницата на Централниот комитет од 21 јануари ...

Бачев го одбрани името на партијата, а вели ќе го одбрани и името на државата

Фокус - 24.04.2018

Партијата „Единствена Македонија“ е запишана во регистарот на политички партии под новото име. Од таму велат дека конечно ја добиле битката за името на партијата откако Народно движење за Македонија на седницата на Централниот комитет од 21 јануари ...

„Единствена Македонија“: Ја добивме битката за името

А1 On - 24.04.2018

„Единствена Македонија ја известува јавноста дека ја доби битката за името на партијата откако надлежен орган ја запиша партијата во регистарот на политички партии со назив: Единствена Македонија.

Единствена Македонија: Ја добивме битката за името на партијата

Точка - 24.04.2018

Единствена Македонија ја доби битката за името на партијата откако надлежен орган ја запиша партијата во регистарот на политички партии со назив: Единствена Македонија. Народно движење за Македонија на седницата на Централниот комитет од 21 јануари ...

Единствена Македонија: Ја добивме битката за името на партијата

Sky - 24.04.2018

Единствена Македонија ја доби битката за името на партијата откако надлежен орган ја запиша партијата во регистарот на политички партии со назив: Единствена Македонија. Народно движење за Македонија на седницата на Централниот комитет од 21 јануари ...