TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија до ДИК: Кога веќе барате промени на Изборниот законик, предложете дијаспората да гласа по ...

А1 On - 21.05.2019

„Државната изборна комисија најави дека до крајот на месецот ќе поднесе иницијатива со конкретни предлози за менување на Изборниот законик. Единствена Македонија ја повикува Државната изборна комисија да предложи и промена на начинот на гласањето на ...

Единствена Македонија до ДИК: Кога веќе барате промени на Изборниот законик, предложете дијаспората да гласа по ...

Скопје1 - 21.05.2019

Државната изборна комисија најави дека до крајот на месецот ќе поднесе иницијатива со конкретни предлози за менување на Изборниот законик. Единствена Македонија ја повикува Државната изборна комисија да предложи и промена на начинот на гласањето на ...

Единствена Македонија до ДИК: Кога веќе барате промени на Изборниот законик, предложете дијаспората да гласа по ...

Опсервер - 21.05.2019

Државната изборна комисија најави дека до крајот на месецот ќе поднесе иницијатива со конкретни предлози за менување на Изборниот законик. Единствена Македонија ја повикува Државната изборна комисија да предложи и промена на начинот на гласањето на ...

Единствена Македонија: Дијаспората да гласа по електронски пат

MakPress - 21.05.2019

Државната изборна комисија најави дека до крајот на месецот ќе поднесе иницијатива со конкретни предлози за менување на Изборниот законик. Единствена Македонија ја повикува Државната изборна комисија да предложи и промена на начинот на гласањето на ...