TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Последните зборови на Стив Џобс: Што имал да каже човекот кој имаше се, но го изгуби најважното

Република - 15.09.2016

Иконата на Ејпл, Стив Јобс, и покрај фантастичниот успех на професинално поле, во приватниот живот имал многу несогласувања и комплицирани приватни врски со своите партнерки и со своите деца.

Иконата на Ејпл Стив Џобс кој имаше огромно богатство пред смрттна постела сфатил колку е сиромашен

Сител - 16.09.2016

Иконата на Ејпл, Стив Јобс, и покрај фантастичниот успех на професинално поле, во приватниот живот имал многу несогласувања и комплицирани приватни врски со своите партнерки и со своите деца.