TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕМ: За кои безбедносни служби зборува марионетата Стево Пендаровски

MakPress - 07.07.2019

Единствена Македонија изразува изненаденост од денешниот хумор на Стево Пендаровски дека наводните непроверени шпекулации на ВМРО-ДПМНЕ за директорот на разузнувањето биле штетни за безбедносните служби.

Единствена Македонија: За кои безбедносни служби зборува марионетата Стево Пендаровски

Скопје1 - 07.07.2019

Единствена Македонија изразува изненаденост од денешниот хумор на Стево Пендаровски дека наводните непроверени шпекулации на ВМРО-ДПМНЕ за директорот на разузнувањето биле штетни за безбедносните служби.