TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Макфакс - 03.02.2019

Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот, велат од Единствена Македонија.

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да расише парламентарни заедно со претседателските ...

А1 On - 02.02.2019

„Единствена Македонија силно го охрабрува марионетата Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските ...

Единствена Македонија: Марионетата Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Скопје1 - 03.02.2019

„Марионетата Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот.

Цената на Договорот

Независен - 01.02.2019

Ѓорѓи Спасов Со потпишаниот договор со Грција и со промената на Уставот направен е голем исчекор во напорите на Македонија да стане членка на ЕУ и на НАТО. Зоран Заев во образложувањето на договорот пред Собранието рече: „Ова е почеток на крајот на ...

Македонската и Албанската опозиција остануваат на барањето за предвремени парламентарни избори

Алфа - 01.02.2019

Македонската и албанската опозиција не отстапуваат од вонредни парламентарни избори – граѓаните морале да одлучат за моменталната политичка ситуација. Изборите биле единствениот механизам за да се исправи неправдата која актуелната Влада и ја нанела ...

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Макфакс - 02.02.2019

Политичката партија Единствена Македонија преку соопштение го охрабрува премиерот Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори ...

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Centar - 03.02.2019

Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот, велат од Единствена Македонија.

Единствена Македонија: Заев да се охрабри и да распише парламентарни избори заедно со претседателските избори

Скопје1 - 02.02.2019

„Единствена Македонија силно го охрабрува марионетата Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските ...

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

24Инфо - 03.02.2019

Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот, велат од Единствена Македонија.

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

24Инфо - 02.02.2019

Политичката партија Единствена Македонија преку соопштение го охрабрува премиерот Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори ...

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Точка - 03.02.2019

Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот, велат од Единствена Македонија.

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Точка - 02.02.2019

Политичката партија Единствена Македонија преку соопштение го охрабрува премиерот Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори ...

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори

1tv - 03.02.2019

Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот, велат од Единствена Македонија.

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да распише парламентарни избори заедно со ...

Пулс24 - 02.02.2019

Единствена Македонија силно го охрабрува марионетата Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските ...

Единствена Македонија: Марионетата Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со безмилосна злоупотреба на буџетот

А1 On - 03.02.2019

„Марионетата Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот.