TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Центар е првата скопска општина која ќе се вклучи во „Банка за храна“

+инфо - 28.03.2018

Социјални семејства, ќе добиваат социјални пакети и храна, која ќе биде донирана од угостителските објекти и маркети. Општина Центар информира дека е првата општина во град Скопје која се вклучува во проектот „Банка за храна“.

Храната наместо да се фрла да завршува кај тие што треба

Локално - 28.03.2018

Подобрување на правната и институционална рамка што ќе овозможи помалку фрлање храна и нејзино дистрибуирање до оние на кои им е потребна, како и меѓусебно поврзување на институциите, бизнис секторот и граѓанските организации за реализација на оваа ...

Центар е прва општина во Скопје која се вклучува во проектот Банка за храна

А1 On - 28.03.2018

Општина Центар е првата општина во град Скопје која се вклучува во проектот Банка за храна. Општината логистички и просторно ќе помогне во реализација на проектот за НУЛА ГЛАД во Центар. Социјални семејства, ќе добиваат социјални пакети и храна, ...

Центар е прва општина во Скопје која се вклучува во проектот Банка за храна

Бизнис Вести - 29.03.2018

Општина Центар е првата општина во град Скопје која се вклучува во проектот Банка за храна. Општината логистички и просторно ќе помогне во реализација на проектот за НУЛА ГЛАД во Центар. Социјални семејства, ќе добиваат социјални пакети и храна, ...

Центар е првата скопска општина која ќе се вклучи во „Банка за храна“

Скопје инфо - 29.03.2018

Општина Центар информира дека е првата општина во град Скопје која се вклучува во проектот „Банка за храна“. Општината логистички и просторно ќе помогне во реализација на проектот за НУЛА ГЛАД во Центар.