TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје: Утре вода ќе има – не се точни информациите за намалување на притисокот на водата

Centar - 10.02.2024

Соопштение на Град Скопје: Во текот на утрешниот ден Градот Скопје редовно ќе се снабдува со вода, без никаков прекин во снабдувањето. За жал, на социјалните мрежи од страна на неовластени лица беа објавени и ширени неточни и непроверени информации, ...

Претполноќно соопштение на Водовод за утрешниот “прекин” во водоснабдување

Телма - 10.02.2024

По цел ден молк од мејлот [email protected] стигна соопштение според кое утре Скопје ќе има вода, а наведенп е и обвинување дека неовластено е навлезено во компанискиот ФБ профил. Соопштението во целост: Во текот на утрешниот ден Градот Скопје ...

НЕОВЛАСТЕНИ ЛИЦА ОБЈАВИЛЕ ДЕКА СКОПЈЕ НЕМА ДА ИМА ВОДА: Од Водовод велат водоснабдувањето нема да се прекине, ќе бараат ...

Фактор - 10.02.2024

Во текот на утрешниот ден Градот Скопје редовно ќе се снабдува со вода, без никаков прекин во снабдувањето, информираат од ЈП Водовод и канализација. ,,За жал, на социјалните мрежи од страна на неовластени лица беа објавени и ширени неточни и ...

Скопје ќе има вода, објави Водовод и тврди дека некој им упаднал на Фејсбук

Скопје1 - 10.02.2024

“Во текот на утрешниот ден Градот Скопје редовно ќе се снабдува со вода, без никаков прекин во снабдувањето”, велат од Водовод и додаваат: За жал, на социјалните мрежи од страна на неовластени лица беа објавени и ширени неточни и непроверени ...

Лажна била објавата на „Водовод“ на Фејсбук: Утре цело Скопје ќе има вода!

4NEWS - 10.02.2024

Во текот на утрешниот ден Градот Скопје редовно ќе се снабдува со вода, без никаков прекин во снабдувањето. „За жал, на социјалните мрежи од страна на неовластени лица беа објавени и ширени неточни и непроверени информации, при што против овие лица ...

Утре цело Скопје ќе има вода, некој неовластено и лажно објавил на ФБ профилот од Водовод дека ќе нема

ТВ21 - 11.02.2024

Во текот на утрешниот ден Градот Скопје редовно ќе се снабдува со вода, без никаков прекин во снабдувањето. „За жал, на социјалните мрежи од страна на неовластени лица беа објавени и ширени неточни и непроверени информации, при што против овие лица ...

СПЕЦИЈАЛНА ВОЈНА ПРОТИВ ГРАДОТ: Нема прекини на водоснабдувањето во Скопје во текот на утрешниот ден

Пулс24 - 11.02.2024

Во текот на утрешниот ден Градот Скопје редовно ќе се снабдува со вода, без никаков прекин во снабдувањето, информираат од ЈП Водовод и канализација. – За жал, на социјалните мрежи од страна на неовластени лица беа објавени и ширени неточни и ...

Скопје ќе има вода! Неовластено лице ширело неточни информации

Независен - 11.02.2024

Во текот на утрешниот ден Градот Скопје редовно ќе се снабдува со вода, без никаков прекин во снабдувањето. За жал, на социјалните мрежи од страна на неовластени лица беа објавени и ширени неточни и непроверени информации, при што против овие лица ...