TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Засилени работи на новиот парк во Карпош 4

Канал5 - 09.03.2020

Продолжуваат интензивните активности за расчистување и рамнење на теренот за изведба на големиот парк во Карпош, спроти населбата Карпош 4, во должина на булевар „Илинден“. Веќе неколку денови, механизацијата работи на терен и го расчистува ...

Се расчистува просторот за нов парк во Карпош

Порта 3 - 09.03.2020

Механизација и екипи од јавните претпријатија на Град Скопје почнаа да го расчистуваат и рамнат просторот за новиот парк во оштината Карпош. Дел од овој простор кај хотелот „Александар Палас“ досега беше дива депонија каде се палеа огнови на ...

Засилени работни активности на новиот парк во Карпош 4

24Инфо - 09.03.2020

Продолжуваат интензивните активности за расчистување и рамнење на теренот за изведба на големиот парк во Карпош, спроти населбата Карпош 4, во должина на булевар „Илинден“. Веќе неколку денови, механизацијата работи на терен и го расчистува ...

(ФОТО) ЗАСИЛЕНО СЕ РАБОТИ: Во Карпош ќе никне зелен парк со ботаничка градина

Фактор - 09.03.2020

Теренот забрзано се рамни, ќе се гради нов парк. Конкретно, в о скопската населба Карпош 4, покрај булеварот „Илинден“, во тек се интензивни активности за расчистување и рамнење на теренот за изградба на нов парк.

Се расчистува теренот за изградба на нов парк во Карпош 4

Либертас - 09.03.2020

– Во скопската населба Карпош 4, покрај булеварот „Илинден“, во тек се интензивни активности за расчистување и рамнење на теренот за изградба на нов парк. Веќе неколку денови, механизацијата работи на терен и го расчистува градежниот шут и кабаст ...

Се расчистува теренот за новиот парк во Карпош 4

Вечер Прес - 09.03.2020

Во скопската населба Карпош 4, покрај булеварот „Илинден“, во тек се интензивни активности за расчистување и рамнење на теренот за изградба на нов парк. Како што информираат од Општината Карпош, веќе неколку денови, механизацијата работи на терен и ...

Се подготвува теренот за новиот парк во Карпош 4

Скопје инфо - 09.03.2020

Во скопската населба Карпош 4, покрај булеварот „Илинден“, во тек се интензивни активности за расчистување и рамнење на теренот за изградба на нов парк. Како што информираат од Општината Карпош, веќе неколку денови, механизацијата работи на терен и ...

Се расчистува теренот за новиот парк во Карпош 4

Независен - 09.03.2020

Во скопската населба Карпош 4, покрај булеварот „Илинден“, во тек се интензивни активности за расчистување и рамнење на теренот за изградба на нов парк. Како што информираат од Општината Карпош, веќе неколку денови, механизацијата работи на терен и ...

Засилени работи на новиот парк во Карпош 4

MakPress - 09.03.2020

Продолжуваат интензивните активности за расчистување и рамнење на теренот за изведба на големиот парк во Карпош, спроти населбата Карпош 4, во должина на булевар „Илинден“. Веќе неколку денови, механизацијата работи на терен и го расчистува ...

Интензивно се работи: Новиот парк во Карпош 4 ќе се простира на 60.000 м2

Локално - 09.03.2020

Продолжуваат интензивните активности за расчистување и рамнење на теренот за изведба на големиот парк во Карпош, спроти населбата Карпош 4, во должина на булевар „Илинден“. Веќе неколку денови, механизацијата работи на терен и го расчистува ...