TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија ќе ги пребројува граѓаните пред избирачките места

Фокус - 29.09.2018

Од партијата Единствена Македонија најавуваат дека утре за време на гласањето нивни активисти ќе бидат распоредени пред избирачките места и дека на посебни листови ќе ги бројат граѓаните кои ќе излезат да гласаат.

Единствена Македонија утре „со цртки“ ќе пребројува граѓани пред избирачките места

Либертас - 29.09.2018

Од партијата Единствена Македонија најавуваат дека утре за време на гласањето нивни активисти ќе бидат распоредени пред избирачките места и дека на посебни листови ќе ги бројат граѓаните кои ќе излезат да гласаат.

Партијата на Бачев најави: Утре ќе ставаме цртки пред гласачките места

Фактор - 29.09.2018

Од партијата Единствена Македонија најавуваат дека утре за време на гласањето нивни активисти ќе бидат распоредени пред избирачките места и дека на посебни листови ќе ги бројат граѓаните кои ќе излезат да гласаат.

Единствена Македонија утре „со цртки“ ќе пребројува граѓани пред избирачките места

Локално - 29.09.2018

Од партијата Единствена Македонија најавуваат дека утре за време на гласањето нивни активисти ќе бидат распоредени пред избирачките места и дека на посебни листови ќе ги бројат граѓаните кои ќе излезат да гласаат.