TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лиле Поповска: ДУИ сака да владее со „зелените“ фондови

Фактор - 07.06.2021

Лиле Поповска, поранешната пратеничка и претседателка на „најзелената“ политичка партија ДОМ, вели дека „ребрендирањето“ на ДУИ во зелена партија е во контекст на најавените зелени фондови кои се поврзани со бизнисите што треба да направат ...

Лиле Поповска: ДУИ сака да владее со „зелените“ фондови

Expres - 07.06.2021

Лиле Поповска, поранешната пратеничка и претседателка на „најзелената“ политичка партија ДОМ, вели дека „ребрендирањето“ на ДУИ во зелена партија е во контекст на најавените зелени фондови кои се поврзани со бизнисите што треба да направат ...

Лиле Поповска: ДУИ сака да владее со „зелените“ фондови

Lider - 07.06.2021

Искусната политичарка вели дека зелениот број опфаќа масовни грантови и кредитирања на Балканот и во тој контекст потегот на ДУИ го гледа како номинално фаќање на чекор со актуелните глобални трендови.

Лиле се испаничи: ДУИ сака да ги лапне зелените фондови

+инфо - 07.06.2021

Со овој потег ДУИ најавува дека и понатаму неприкосновено ќе владее со ресорот животна средина, особено во светлото на климатската акција, зелените фондови за развој на зелена економија и енергетската транцизија од фосилни кон обновливи енергии - ...

Поповска: ДУИ сака да владее со „зелените“ фондови

Република - 07.06.2021

Поранешната пратеничка и претседателка на „најзелената“ политичка партија ДОМ, Лилјана Поповска вели дека „ребрендирањето“ на ДУИ во зелена партија е во контекст на најавените зелени фондови кои се поврзани со бизнисите што треба да направат ...