TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Заев од НАТО и ЕУ носи само лоши работи – хомосексуализам, дрога, проституција

А1 On - 30.06.2019

„Марионетскиот премиер Зоран Заев секојдневно ја бомбардира јавноста дека Македонија отвора светла страница и економски напредок, се доближува до НАТО и ЕУ од каде ќе се истурат милијарди евра во Македонија и сите ќе бидат среќни и весели.

Единствена Македонија: Заев наместо подобар живот, од ЕУ носи само хомосексуализам и дрога

Макфакс - 30.06.2019

Наместо подобар живот, марионетскиот премиер Заев од НАТО и ЕУ носи само лоши работи, како, хомосексуализам, дрога, проституција, секојдневни убиства, грабеж на народни пари, безаконие, криминал и корупција, велат од партијата Единствена Македонија ...

ЕМ: Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка

MakPress - 28.06.2019

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји - членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанали ...

Единствена Македонија: Заев наместо подобар живот, од ЕУ носи само хомосексуализам и дрога

Точка - 30.06.2019

Наместо подобар живот, марионетскиот премиер Заев од НАТО и ЕУ носи само лоши работи, како, хомосексуализам, дрога, проституција, секојдневни убиства, грабеж на народни пари, безаконие, криминал и корупција, велат од партијата Единствена Македонија ...

Единствена Македонија : Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка?

Скопје1 - 28.06.2019

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји – членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанали ...

Единствена Македонија: Заев наместо подобар живот, од НАТО и ЕУ носи само лоши работи – хомосексуализам, дрога, ...

Скопје1 - 30.06.2019

„Марионетскиот премиер Зоран Заев секојдневно ја бомбардира јавноста дека Македонија отвора светла страница и економски напредок, се доближува до НАТО и ЕУ од каде ќе се истурат милијарди евра во Македонија и сите ќе бидат среќни и весели.

Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка?

Република - 28.06.2019

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји – членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанали ...

Единствена Македонија: Заев наместо подобар живот, од ЕУ носи само хомосексуализам и дрога

24Инфо - 30.06.2019

Наместо подобар живот, марионетскиот премиер Заев од НАТО и ЕУ носи само лоши работи, како, хомосексуализам, дрога, проституција, секојдневни убиства, грабеж на народни пари, безаконие, криминал и корупција, велат од партијата Единствена Македонија ...