TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Апасиев: Рашковски лажел дека има два доктората

А1 On - 04.06.2018

Димитар Апасиев од Левица преку неговиот Фејсбук профил го обвини генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски дека излажал оти поседува два докторати. „Драги Рашковски, кој на функцијата Генерален секретар на Владата беше избран на 5 јуни 2017, ...

„Левица“: Рашковски лажел дека има два доктората

Стандард - 04.06.2018

Драги Рашковски, кој на функцијата Генерален секретар на Владата беше избран на 5 јуни 2017, ја излажал јавноста дека поседува два доктората и овој лажен податок го пласирал во своето официјално CV, кое сè уште стои на владиниот сајт, соопштуваат ...

Апасиев: Рашковски ја излажал Владата дека има два доктората

Макфакс - 04.06.2018

Генералниот секретар на Владата лажел дека има два докторати, тврди Димитар Апасиев, член на Левица. Тој вели дека Драги Рашковски овој лажен податок го навел и во работната биографија што е објавена на веб-страницата на Владата.

Апасиев: Рашковски лаже дека има два доктората

Фокус - 04.06.2018

Димитар Апасиев од Левица обвини дека Генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски лажел дека има два доктората. Според него, Рашковски во своето CV кое е објавено на страната на Владата пласирал лажен податок за своето образование.

Апасиев: Рашковски ја излажал Владата дека има два докторати

Република - 04.06.2018

Генералниот секретар на Владата лажел дека има два докторати, тврди Димитар Апасиев, член на Левица. Тој вели дека Драги Рашковски овој лажен податок го навел и во работната биографија што е објавена на веб-страницата на Владата.

Апасиев бара оставка од Рашковски поради лагата за докторатот

Курир - 04.06.2018

Членот на президиумот на партијата Левица, професорот Димитар Апасиев во јавна објава тврди дали генералниот секретар на Владата Рашковски лажел за вториот докторат. Драги Рашковски, кој на функцијата Генерален секретар на Владата беше избран на 5 ...

Апасиев: Рашковски лажел дека има два докторати

Слободен Печат - 04.06.2018

Генералниот секретар на Владата лажел дека има два докторати, тврди Димитар Апасиев, член на Левица. Тој вели дека Драги Рашковски овој лажен податок го навел и во работната биографија што е објавена на веб-страницата на Владата.

Апасиев: Рашковски лажел за двата доктората

Телма - 04.06.2018

Генералниот секретра на Владата, Драги Рашковски, лажел дека поседувал два докторати, обвинува Димитар Апасиев од Левица, преку неговиот Фејсбук профил. Генералниот секретар на Владата на Република Македонија лажел дека има ДВА ДОКТОРАТА! Драги ...

Апасиев: Рашковски ја излажал Владата дека има два доктората

Точка - 04.06.2018

Генералниот секретар на Владата лажел дека има два доктората, тврди Димитар Апасиев, член на Левицата. Тој вели дека Драги Рашковски овој лажен податок го навел и во работната биографија што е објавена на веб-страницата на Владата.