TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, Кузман, ...

А1 On - 17.10.2018

„Единствена Македонија силно верува дека пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги издржат силните притисоци за да гласаат за уставните измени со што се отвора патот за бришење на се што е македонско.

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Издржете, не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, ...

Фокус - 17.10.2018

Единствена Македонија силно верува дека пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги издржат силните притисоци за да гласаат за уставните измени со што се отвора патот за бришење на се што е македонско, велат од партијата.

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Издржете, не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, ...

Макфакс - 17.10.2018

Единствена Македонија силно верува дека пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги издржат силните притисоци за да гласаат за уставните измени со што се отвора патот за бришење на се што е македонско, се наведува во нивното соопштение.

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Издржете, не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, ...

Точка - 17.10.2018

Единствена Македонија силно верува дека пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги издржат силните притисоци за да гласаат за уставните измени со што се отвора патот за бришење на сè што е македонско, се наведува во нивното соопштение.