TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЈСП-Скопје го враќа бесплатниот јавен превоз и покрај очекувањата од ЗЕЛС владата да им помогне во покривање на ...

Телма - 23.03.2022

ЗЕЛС чека средба со Владата за решавање на финансиските проблеми поврзани со плаќање на зголемената цена на електричната енергија, а Советот на Град Скопје одлучи да издвои 650 илјади евра за враќање на бесплатниот јавен превоз , запрен пред 2 ...

ЈСП: Пензионерите од петок повторно ќе се возат бесплатно

Мета

Од април два дена неделно бесплатен јавен превоз за пензионери, иницијатива на Коњановски и Илиевска

Битола Њуз - 23.03.2022

Градоначалникот Тони Коњановски и Претседателката на Советот, Габриела Илиевска, на следната седница на Советот на општина Битола, ќе достават заедничка иницијатива со која, пензионерите од Битола, ќе добијат можност за бесплатно користење на ...

Два пати недело бесплатен превоз на пензионерите, иницијатива на Коњановски и Илиевска

Тера

Oд петок се враќа бесплатниот превоз за пензионерите, ќе важи 4 дена неделно

Република - 23.03.2022

Од петок (25.03.2022 год) започнува да важи одлуката за бесплатен јавен превоз за возрасни лица. Бесплатниот превоз се однесува на категоријата лица – жени над 62 години и мажи над 64 години и ќе важи во вторник, петок, сабота и недела.

Од петок започнува бесплатниот превоз во ЈСП за возрасните лица – ќе важи четири дена во неделата

Радио МОФ

Повторно почнува бесплатниот превоз за пензионери

Слободен Печат