TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Заев се фали дека ќе победел на наредните избори, ајде да се соочиме со народот

А1 On - 13.01.2019

Од партијата Единствена Македонија го повикаа премиерот Зоран Заев на предвремени парламентарни избори. Тие го нападнаа Заев дека брише се што е македонско и ја фрла на колена Македонија и покрај народната волја изразена преку бојкотот на ...

Единствена Македонија до странскиот измеќар Заев: Ајде да се соочиме со народот на предвремени парламентарни избори

Скопје1 - 13.01.2019

„Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ.

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

Макфакс - 13.01.2019

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, вели партијата ...

Бачев: Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална Македонија со вредностите на НАТО: Хомосексуализам, истополови ...

ТВ21 - 13.01.2019

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ.

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

24Инфо - 13.01.2019

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, вели партијата ...

Бачев: Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална Македонија со вредностите на НАТО: Хомосексуализам, истополови ...

4NEWS - 13.01.2019

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ.