TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Филип Петровски кандидат за претседател од Единствена Македонија

Скопје1 - 10.02.2019

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата на претстојните избори за претседател ...

Централниот комитет на Единствена Македонија утре ќе одлучува за кандидат за претседател

Скопје1 - 09.02.2019

Единствена Македонија утре во хотелот Континентал ќе одржи седница на Централниот комитет на партијата. На Централниот комитет ќе се утврди на кандидат и настап на партијата на претстојните избори за претседател на Република ...

Јанко Бачев ќе го поддржи Филип Петровски за претседател од Единствена Македонија

Фокус - 10.02.2019

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата на претстојните избори за претседател ...

Централниот комитет на “Единствена Македонија“ донесе одлука да го поддржи д-р Филип Петровски за кандидат за ...

Пулс24 - 10.02.2019

Централниот комитет на “Единствена Македонија“ како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата на претстојните избори за ...

Јанко Бачев ќе го поддржи Филип Петровски за претседател од Единствена Македонија

Локално - 10.02.2019

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата на претстојните избори за претседател ...

Бачев: Филип Петровски е кандидатот кој во моментот може да го победи кандидатот на Заев

ТВ21 - 10.02.2019

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата на претстојните избори за претседател ...

Бачев: Филип Петровски е кандидатот кој во моментот може да го победи кандидатот на Заев

4NEWS - 10.02.2019

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата на претстојните избори за претседател ...