TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопје нападнато од четири страни

Независен - 16.12.2018

Мегаломански градежни проекти го сардисаа Скопје. Истовремено се гради на десетина локации кои го заокружуваат централното градско подрачје, а во најава е и отворање на нови градежни фронтови.

Интервју со министерот за транспорт и врски Горан Сугарески: Што ќе се гради кај „Холидеј ин“ зависи од Општина Центар

Независен - 15.12.2018

Министерството за транспорт и врски и министерот Горан Сугарески се под постојан удар на јавноста поради продажбата на земјиштето спроти ГТЦ во центарот на Скопје, слабата реализација на капиталните инвестиции во неговите сектори, како и двата ...

Земјиштето кај „Холидеј ин“ не морало да се продава

А1 On - 15.12.2018

Министерството за транспорт и врски како објаснување за продажбата на паркингот спроти „Холидеј ин“ објасни дека немале избор, односно дека законски морало да му го продаде земјиштето на приватниот инвеститор зашто тој веќе поседувал 30 отсто од ...

Општина Кочани продава парцели за куќи и викендички на Пониква

А1 On - 15.12.2018

Локалната самоуправа на Кочани објави оглас за продажба на 13 парцели во државна сопственост, наменети за изградба на објекти за индивидуално и колективно домување, како и за викендички на Пониква.

Сугарески: Што ќе се гради кај „Холидеј ин“ зависи од Општина Центар

Слободен Печат - 16.12.2018

Што ќе се гради во Центар на Скопје решава Општина Центар бидејќи таа издава дозволи за градење вели министерството за транспорт и врски и министерот Горан Сугарески во врска со продажбата на земјиштето спроти ГТЦ во центарот на Скопје во интервју ...

Општина Кочани продава парцели за куќи и викендички на Пониква

Локално - 15.12.2018

Локалната самоуправа на Кочани објави оглас за продажба на 13 парцели во државна сопственост, наменети за изградба на објекти за индивидуално и колективно домување, како и за викендички на Пониква.

Општина Кочани продава парцели за куќи и викендички на Пониква

Алфа - 15.12.2018

Локалната самоуправа на Кочани објави оглас за продажба на 13 парцели во државна сопственост, наменети за изградба на објекти за индивидуално и колективно домување, како и за викендички на Пониква.

Општина Кочани продава парцели за куќи и викендички на Пониква

+инфо - 15.12.2018

Рокот за пријавување на јавното наддавање за градежните парцели за индивидуално домување, за лесна индустрија и мало стопанство и за домување во станбени згради, е до 15 јануари, а за викенд куќите до 23 јануари.

Општина Кочани продава парцели за куќи и викендички на Пониква

Денар - 15.12.2018

Локалната самоуправа на Кочани објави оглас за продажба на 13 парцели во државна сопственост, наменети за изградба на објекти за индивидуално и колективно домување, како и за викендички на Пониква.

Општина Кочани продава парцели за куќи и викендички на Пониква

MTM - 15.12.2018

Локалната самоуправа на Кочани објави оглас за продажба на 13 парцели во државна сопственост, наменети за изградба на објекти за индивидуално и колективно домување, како и за викендички на Пониква.

Општина Кочани продава парцели за куќи и викендички на Пониква

Канал5 - 15.12.2018

Локалната самоуправа на Кочани објави оглас за продажба на 13 парцели во државна сопственост, наменети за изградба на објекти за индивидуално и колективно домување, како и за викендички на Пониква.