TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Николоски: Парите одат во дупка, односно граѓаните не ги гледаат парите

Локално - 05.06.2022

Има поскапувања, но има и задолжувања. И тоа е клучниот парадокс на оваа лоша економска политика што ја води власта, а тоа е дека парите одат во дупка, односно граѓаните не ги гледаат парите вели во интервју за РСЕ , Александар Николоски, пратеник и ...

Николоски: Во време на криза власта буџетот на генерален секретаријат го зголеми за 22 пати, ВМРО-ДПМНЕ нуди мерки за ...

MakPress - 05.06.2022

„Проблемот е дека задолжување има, но и поскапување има. Тоа е клучниот парадокс на оваа лоша економска политика која што ја води власта, а тоа е дека парите одат во дупка односно граѓаните не ги гледаат парите.

Николоски: Во време на криза власта буџетот на генерален секретаријат го зголеми за 22 пати, ВМРО-ДПМНЕ нуди мерки за ...

Курир - 05.06.2022

„Проблемот е дека задолжување има, но и поскапување има. Тоа е клучниот парадокс на оваа лоша економска политика која што ја води власта, а тоа е дека парите одат во дупка односно граѓаните не ги гледаат парите.

Николоски: Во време на криза власта буџетот на генерален секретаријат го зголеми за 22 пати, ВМРО-ДПМНЕ нуди мерки за ...

Опсервер - 05.06.2022

„Проблемот е дека задолжување има, но и поскапување има. Тоа е клучниот парадокс на оваа лоша економска политика која што ја води власта, а тоа е дека парите одат во дупка односно граѓаните не ги гледаат парите.

ВМРО-ДПМНЕ нуди мерки за излез од кризата, вели Николоски

Скопје1 - 05.06.2022

„Проблемот е дека задолжување има, но и поскапување има. Тоа е клучниот парадокс на оваа лоша економска политика која што ја води власта, а тоа е дека парите одат во дупка односно граѓаните не ги гледаат парите.

Парите одат во дупка: Има задолжување, но и цените растат, а тоа е парадокс, смета Николоски

Република - 05.06.2022

Само еден податок да кажам за споредба, генералниот секретаријат на Владата од кој што два претходни генерални секретари од актуелната власт веќе се под кривичен прогон, има неверојатен буџет од 660 милиони евра.

Николоски: Во време на криза власта буџетот на генерален секретаријат го зголеми за 22 пати, ВМРО-ДПМНЕ нуди мерки за ...

Press24 - 05.06.2022

Александар Николоски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ во интервју за Радио слободна Европа кажа дека власта направила дупка од милијарда евра, а граѓаните не ги гледаат парите. „Проблемот е дека задолжување има, но и поскапување има.