TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Македонија-Блокира“: Ги повикуваме Заев и Спасовски да се вразумат

Фокус - 17.12.2018

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево, иако протестот беше уредно најавен во МВР во законски определениот рок, се вели во соопштението на ...

„Македонија блокира“ ќе го блокира патот Охрид-Струга: Сите Макеонци имаме должност да се бориме да го одбраниме името

А1 On - 16.12.2018

„Македонија Блокира“ соопшти дека вчера одржале „сенароден македонски протест“ во Прилеп заедно со здружението „Прилепски бранители“, а за денес најавија блокада на патниот правец Охрид-Струга кај Мислешево во периодот од 13 до 16 часот.

„Македонија блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

Макфакс - 17.12.2018

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево, иако протестот беше уредно најавен во МВР во законски определениот рок.

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени

Макфакс - 16.12.2018

„Македонија-Блокира“ вчера учествуваше на сенароден македонски протест во Прилеп со Здружението „Прилепски бранители“, а денес, недела е на блокада на патниот правец Охрид – Струга кај Мислешево во периодот од 13:00 до 16:00 часот, информираат од ...

„Македонија-Блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

А1 On - 17.12.2018

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево иако протестот беше уредно најавен во МВР во законски определениот рок.

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени

24Инфо - 16.12.2018

„Македонија-Блокира“ со блокада на патот Охрид-Струга: Сплотени се бориме против уставните промени ,,Македонија-Блокира“ вчера учествуваше на протест во Прилеп со Здружението „Прилепски бранители“, а денес, недела е на блокада на патниот правец ...

“Македонија-Блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

24Инфо - 17.12.2018

Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево, иако протестот беше уредно најавен во МВР во законски определениот рок.

„Македонија-Блокира“: Заев и Спасовски да се вразумат

Press24 - 17.12.2018

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево. Како што велат од таму, протестот бил уредно најавен.

„Македонија-Блокира“ ги повикува Заев и Спасовски да се вразумат и да не провоцираат

Пулс24 - 17.12.2018

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево, иако протестот беше уредно најавен во МВР во законски определениот рок.

„Македонија-Блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

Точка - 17.12.2018

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево, иако протестот беше уредно најавен во МВР во законски определениот рок.