TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Собранието ја усвои Националната стратегија за култура 2018-2022

А1 On - 03.05.2018

Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за ...

Собранието ја усвои Стратегијата за културата до 2022 година

Мета - 03.05.2018

По долга, речиси едночасовна дискусија, Собранието попладнево на продолжение на 40-тата седница, ја изгласа Националната стратегија за развој на културата во Република Македонија во периодот 2018 – 2022 година.

Собранието ја усвои Националната стратегија за култура (2018-2022)

Фокус - 03.05.2018

Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за ...

Собранието ја усвои Националната стратегија за култура до 2022 година

Нова ТВ - 03.05.2018

Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за ...

Усвоена Националната стратегија за култура (2018-2022)

Локално - 03.05.2018

Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за ...

Собранието ја усвои Националната стратегија за култура (2018-2022)

Курир - 03.05.2018

Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за ...

Собранието ја усвои Националната стратегија за култура (2018-2022)

Алсат-М - 03.05.2018

Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за ...

Усвоена Националната стратегија за култура на Република Македонија

МКД - 03.05.2018

Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за ...

Собранието ја усвои Националната стратегија за култура (2018-2022)

Стандард - 03.05.2018

Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за ...

Собранието ја усвои Националната стратегија за култура

Вечер Прес - 03.05.2018

Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за ...

Изгласана Националната стратегија за култура, опозицијата не ја поддржа

+инфо - 03.05.2018

Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за стратешки ...

Собранието ја усвои Националната стратегија за култура (2018-2022)

Кајгана - 03.05.2018

Скопје, 3 мај 2018 (МИА) - Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година.

Собранието ја усвои Националната стратегија за култура (2018-2022)

Либертас - 03.05.2018

Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за ...

Собранието ја усвои Националната стратегија за култура (2018-2022)

Слободен Печат - 03.05.2018

Републичкото Собрание на продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за ...

Собранието ја усвои Националната стратегија за култура (2018-2022)

Канал5 - 03.05.2018

Собранието во продолжение на 40-та седница попладнево ја донесе Национална стратегија за култура на Република Македонија за периодот 2018-2022 година. Пратениците од владејачкото мнозинство во расправата оценија дека станува збор за стратешки ...