TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се реконструира градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 1

+инфо - 24.04.2020

Преку целосна санација на тоалетите, дел од санитарната опрема и инсталации, започна етапната реконструкција на градинката „Мајски цвет“, во Тафталиџе 1. Станува збор за еден од најстарите објекти на градинки во Карпош, кој со децении не беше ...

Започна реконструкцијата на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 1

24Инфо - 24.04.2020

Преку целосна санација на тоалетите, дел од санитарната опрема и инсталации, започна етапната реконструкција на детската градинка „Мајски цвет“, во Тафталиџе 1. Станува збор за еден од најстарите објекти на градинки во Карпош, кој со децении не беше ...

Започна реконструкцијата на градинката „мајски цвет“ во Тафталиџе 1

Канал5 - 24.04.2020

Преку целосна санација на тоалетите, дел од санитарната опрема и инсталации, започна етапната реконструкција на детската градинка „Мајски цвет“, во Тафталиџе 1. Станува збор за еден од најстарите објекти на градинки во Карпош, кој со децении не беше ...

Почна реконструкција на градинка „Мајски цвет“ во Тафталиџе

Опсервер - 24.04.2020

Скопје, 24 април 2020 () – Општина Карпош почнува етапна реконструкција на градинка „Мајски цвет“, во Тафталиџе 1. Реконструкцијата ќе чини пет милиони денари. -Преку целосна санација на тоалетите, дел од санитарната опрема и инсталации, започна ...

Почна реконструкција на градинка „Мајски цвет“ во Тафталиџе

Либертас - 24.04.2020

Општина Карпош почнува етапна реконструкција на градинка „Мајски цвет“, во Тафталиџе 1. Реконструкцијата ќе чини пет милиони денари. -Преку целосна санација на тоалетите, дел од санитарната опрема и инсталации, започна етапната реконструкција на ...

Започна реконструкцијата на „Мајски цвет“ во Тафталиџе 1

MakPress - 24.04.2020

Преку целосна санација на тоалетите, дел од санитарната опрема и инсталации, започна етапната реконструкција на детската градинка „Мајски цвет“, во Тафталиџе 1. Станува збор за еден од најстарите објекти на градинки во Карпош, кој со децении не беше ...

Почна реконструкцијата на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе 1

Вечер Прес - 24.04.2020

Општина Карпош започна со етапната реконструкција на детската градинка „Мајски цвет“ во населбата Тафталиџе 1. Како што информираат општинските власти се санираат тоалетите, дел од санитарната опрема и инсталации.

Во Тафталиџе се реконструира градинката „Мајски цвет“

Н.Македонија - 25.04.2020

Преку целосна санација на тоалетите, дел од санитарната опрема и инсталациите, започна етапната реконструкција на детската градинка „Мајски цвет“, во Тафталиџе 1. Станува збор за еден од најстарите објекти на градинки во Карпош, кој со децении не ...