TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За 71 отсто намален бројот на патници од аеродромите во Скопје и Охрид

Независен - 17.01.2021

Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св.Апостол Павле“ во Охрид“ поради ковид пандемијата минатата година ја завршија со 782 876 патници, за 71 отсто помалку во однос на 2019 година.

За 71 отсто намален бројот на патници од аеродромите во Скопје и Охрид

Курир - 17.01.2021

Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св.Апостол Павле“ во Охрид“ поради ковид пандемијата минатата година ја завршија со 782 876 патници, за 71 отсто помалку во однос на 2019 година.

Драстично намален бројот на патници од аеродромите во Скопје и Охрид

Алсат-М - 17.01.2021

Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св.Апостол Павле“ во Охрид“ поради ковид пандемијата минатата година ја завршија со 782 876 патници, за 71 отсто помалку во однос на 2019 година.

Се бара итно решение: На аеродромите во Скопје и Охрид оваа година 71% помалку патници

Локално - 17.01.2021

Поради ковид кризата, македонските аеродроми во Скопје и Аеродром бележат 782.876 патници, односно 71% помалку во однос на 2019. година. Како што посочуваат, за да се надмине оваа ситуација, веројатно е неопходно да се направи системско тестирање на ...

За 71 отсто намален бројот на патници од аеродромите во Скопје и Охрид

Опсервер - 17.01.2021

– Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св.Апостол Павле“ во Охрид“ поради ковид пандемијата минатата година ја завршија со 782 876 патници, за 71 отсто помалку во однос на 2019 година.

За 71 отсто намален бројот на патници од аеродромите во Скопје и Охрид

Слободен Печат - 17.01.2021

Најголемата пречка за закрепнување на македонскиот воздушен сообраќај е забраната за патување поради КОВИД-19 воведена од земјите на ЕУ/Шенген за носителите на македонски пасош. Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св.Апостол Павле” во Охрид” ...

За 71 отсто намален бројот на патници од аеродромите во Скопје и Охрид

ТВ21 - 17.01.2021

Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св.Апостол Павле“ во Охрид“ поради ковид пандемијата минатата година ја завршија со 782 876 патници, за 71 отсто помалку во однос на 2019 година.

За 71 отсто намален бројот на патници од аеродромите во Скопје и Охрид

Нетпрес - 17.01.2021

Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св.Апостол Павле“ во Охрид“ поради ковид пандемијата минатата година ја завршија со 782 876 патници, за 71 отсто помалку во однос на 2019 година.

ТАВ Македонија бара системско тестирање за КОВИД-19 на аеродромите

Нова ТВ - 17.01.2021

Поради ковид кризата, македонските аеродроми во Скопје и Аеродром бележат 782.876 патници, односно 71% помалку во однос на 2019. година. Како што посочуваат, за да се надмине оваа ситуација, веројатно е неопходно да се направи системско тестирање на ...