TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонија земја домаќин на вториот „Светски конгрес на претприемачи” во 2019 година

Бизнис Вести - 28.11.2018

На вчерашната 105-та седница, Владата на РМ донесе Одлука за изменување и дополнување на Одлуката за формирање на Информативно тело за олеснување на трговијата на Владата на Република Македонија за Светската трговска организација, и препорача ...

Владата со иницијатива Македонија да биде домаќин на „Светски конгрес на претприемачи”

+инфо - 27.11.2018

Владата ја усвои Информацијата за Иницијативата Република Македонија да биде земја домаќин на вториот „Светски конгрес на претприемачи” во 2019 година. Владата ја овласти Зорица Апостолска, министерка без ресор, задолжена за странски инвестиции, да ...

Иницијатива Македонија да биде домаќин на Светскиот конгрес на претпримачи

Локално - 27.11.2018

Македонија ќе достави иницијатива да биде домаќин на вториот „Светски конгрес на претприемачи” следната година. На денешната седница на Владата министерката без ресор за странски инвестиции Зорица Апостолска добила задолжение да потпише протоколот ...

Македонија земја домаќин на вториот „Светски конгрес на претприемачи” во 2019 година

ТВ21 - 28.11.2018

На вчерашната седница, Владата на РМ донесе одлука за изменување и дополнување на Одлуката за формирање на Информативно тело за олеснување на трговијата на Владата на Република Македонија за Светската трговска организација, и препорача составот на ...

Владата со иницијатива Македонија да биде домаќин на „Светски конгрес на претприемачи”

Слободен Печат - 27.11.2018

Владата ја усвои Информацијата за Иницијативата Република Македонија да биде земја домаќин на вториот „Светски конгрес на претприемачи” во 2019 година. Владата ја овласти Зорица Апостолска, министерка без ресор, задолжена за странски инвестиции, да ...

Иницијатива Македонија да биде домаќин на Светскиот конгрес на претпримачи

Вечер Прес - 27.11.2018

Македонија ќе достави иницијатива да биде домаќин на вториот „Светски конгрес на претприемачи” следната година. На денешната седница на Владата министерката без ресор за странски инвестиции Зорица Апостолска добила задолжение да потпише протоколот ...

Иницијатива Македонија да биде домаќин на Светскиот конгрес на претпримачи

Press24 - 27.11.2018

Македонија ќе достави иницијатива да биде домаќин на вториот „Светски конгрес на претприемачи” следната година. На денешната седница на Владата министерката без ресор за странски инвестиции Зорица Апостолска добила задолжение да потпише протоколот ...

Македонија ќе се кандидира за домаќин на Светскиот конгрес на претприемачи

Фокус - 27.11.2018

Македонија ќе достави иницијатива да биде домаќин на вториот „Светски конгрес на претприемачи” следната година. На денешната седница на Владата министерката без ресор за странски инвестиции Зорица Апостолска добила задолжение да потпише протоколот ...