TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Левица: ЕУ доделува скоро милион евра на НВО за креирање на јавното мислење во Македонија

Кајгана - 24.01.2024

Деновиве евроамбасадорот Дејвид Гир се пофали дека педесетина невладини организации спроведени во текот на 2023-2024 година се добитници на нешто помалку од милион евра „поддршка“ од страна на Европската Унија во рамките на „Механизмот за граѓанска ...

Левица: ЕУ ги „почeсти“ невладините со милион евра за креирање јавно мислење

Антропол - 24.01.2024

Деновиве Евроамбасадорот Дејвид Гир се пофали дека педесетина невладини организации спроведени во текот на 2023-2024 година се добитници на нешто помалку од милион евра „поддршка“ од страна на Европската Унија во рамките на „Механизмот за граѓанска ...