TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Полицијата прво му издаде, а потоа му го одзеде пасошот на Вранишковски

Макфакс - 15.07.2018

Единствена Македонија упати порака дека, како што велат, наметнатата игра во која расколникот Вранишковски наводно бега, а властите божем го гонат, претставува опасна авантура. „Ова му овозоможува на Вранишковски и понатаму слободно да го спроведува ...

Кривичнио суд не дал наредба да му се одземе патната исправа на Јован Вранишковски

Либертас - 14.07.2018

Кривичниот суд нема издадено наредба, ниту донесено решение за одземање на патната исправа на Јован Вранишковски, но доставено е известување до битолската полиција дека ова лице е осудено со казна затвор од 1 година и 1 месец, се вели во дописот од ...

Единствена Македонија: Како може да му се издаде пасош и дозвола за пиштол на Вранишковски кога против него се водат ...

А1 On - 15.07.2018

Единствена Македонија упати порака дека, како што велат, наметнатата игра во која расколникот Вранишковски наводно бега, а властите божем го гонат, претставува опасна авантура. „Ова му овозоможува на Вранишковски и понатаму слободно да го спроведува ...

Кривичниот суд не дал наредба да му се одземе пасошот на Вранишковски

Press24 - 13.07.2018

Кривичниот суд нема дадено наредба ниту донесено решение за одземање за патната исправа на Јован Вранишковски, но доставено е известување до битлската полиција дека ова лице е осудено на 1 година и 1 месец затворска казна, соопштуваат од Основниот ...

Кривичнио суд не дал наредба да му се одземе патната исправа на Јован Вранишковски

Локално - 15.07.2018

Кривичниот суд нема издадено наредба, ниту донесено решение за одземање на патната исправа на Јован Вранишковски, но доставено е известување до битолската полиција дека ова лице е осудено со казна затвор од 1 година и 1 месец, се вели во дописот од ...

Единствена Македонија: Полицијата прво му издаде, а потоа му го одзеде пасошот на Вранишковски

Точка - 15.07.2018

Единствена Македонија упати порака дека, како што велат, наметнатата игра во која расколникот Вранишковски наводно бега, а властите божем го гонат, претставува опасна авантура. „Ова му овозоможува на Вранишковски и понатаму слободно да го спроведува ...

Единствена Македонија: Вранишковски божем бега, а властите божем го гонат

Фокус - 15.07.2018

Од партијата Единствена Македонија велат дека полициските сили го спречиле владиката Јован Вранишковски, да ја напушти државата, откако претходно му издале патна исправа. Според членот на Извршниот комитет Злате Војноски, власта наметнува игра во ...