TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бачев: Бојкотирањето на претседателските избори е во корист на Заев и Ахмети

Макфакс - 11.02.2019

По вчерашната одлука на Централниот комитет на Единствена Македонија, партијата да учествува на претседателските избори, лидерот Јанко Бачев во отворено писмо до јавноста образложува зошто е потребно, како што вели, масовно излегување на изборите.

Бачев: Бојкотирањето на претседателските избори е во корист на Заев и Ахмети

24Инфо - 11.02.2019

По вчерашната одлука на Централниот комитет на Единствена Македонија, партијата да учествува на претседателските избори, лидерот Јанко Бачев во отворено писмо до јавноста образложува зошто е потребно, како што вели, масовно излегување на изборите.

Отворено писмо на Бачев: Бојкотирањето на изборите е во корист на Зоран Заев и Али Ахмети

А1 On - 11.02.2019

По вчерашната одлука на Централниот комитет на Единствена Македонија, партијата да учествува на претседателските избори, лидерот Јанко Бачев во отворено писмо до јавноста образложува зошто е потребно, како што вели, масовно излегување на изборите.

Бачев: Бојкотирањето на претседателските избори е во корист на Заев и Ахмети

Точка - 11.02.2019

По вчерашната одлука на Централниот комитет на Единствена Македонија партијата да учествува на претседателските избори, лидерот Јанко Бачев во отворено писмо до јавноста образложува зошто е потребно, како што вели, масовно излегување на изборите.

Отворено писмо на Јанко Бачев: Бојкотирањето на изборите е во корист на Зоран Заев и Али Ахмети

Опсервер - 11.02.2019

Почитувани Македонци и Македонки и граѓани на Републка Македонија, По вчерашната одлука на Централниот комитет на Единствена Македонија, партијата да учествува на претседателските избори, имам силна обврска да одговорам зошто е потребно масовно ...