TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жени-лидерки од Г 100 во Скопје: Нема сила што може да нѐ спречи во остварување на целите

Канал5 - 28.09.2022

Жени-лидерки членки на Глобалниот клуб на жени Г 100 днеска во Скопје дојдени од различни делови на светот, со различно потекло, вера, животно искуство и кариера, испратија силни пораки визија на ум: да го направиме светот подобро место за жените.

Основачката на Глобален клуб на жени лидерки Г 100, Харбин Арора во посета на Скопје

Бизнис Вести - 28.09.2022

На Универзитетот за туризам и менаџент во Скопје, денеска ќе се одржи настан во организација на Глобалниот клуб на жени лидерки Г100 – Скопје, на кој ќе присуствуваат и основачката на Клубот, Харбин Арора со нејзиниот тим, кои престојуваат во ...

Основачката на Глобален клуб на жени лидерки Г 100, Харбин Арора во посета на Скопје

24Инфо - 28.09.2022

На Универзитетот за туризам и менаџент во Скопје, денеска ќе се одржи настан во организација на Глобалниот клуб на жени лидерки Г100 – Скопје, на кој ќе присуствуваат и основачката на Клубот, Харбин Арора со нејзиниот тим, кои престојуваат во ...

Основачката на Глобален клуб на жени лидерки Г 100, Харбин Арора во посета на Скопје

Опсервер - 28.09.2022

На Универзитетот за туризам и менаџент во Скопје, денеска ќе се одржи настан во организација на Глобалниот клуб на жени лидерки Г100 – Скопје, на кој ќе присуствуваат и основачката на Клубот, Харбин Арора со нејзиниот тим, кои престојуваат во ...

Основачката на Глобален клуб на жени лидерки Г 100, Харбин Арора во посета на Скопје

Независен - 28.09.2022

На Универзитетот за туризам и менаџент во Скопје, денеска ќе се одржи настан во организација на Глобалниот клуб на жени лидерки Г100 – Скопје, на кој ќе присуствуваат и основачката на Клубот, Харбин Арора со нејзиниот тим, кои престојуваат во ...

Основачката на Глобален клуб на жени лидерки Г 100, Харбин Арора во посета на Скопје

MakPress - 28.09.2022

На Универзитетот за туризам и менаџент во Скопје, денеска ќе се одржи настан во организација на Глобалниот клуб на жени лидерки Г100 – Скопје, на кој ќе присуствуваат и основачката на Клубот, Харбин Арора со нејзиниот тим, кои престојуваат во ...

Основачката на Глобален клуб на жени лидерки Г 100, Харбин Арора во посета на Скопје

Lider - 28.09.2022

На Универзитетот за туризам и менаџент во Скопје, денеска ќе се одржи настан во организација на Глобалниот клуб на жени лидерки Г100 – Скопје, на кој ќе присуствуваат и основачката на Клубот, Харбин Арора со нејзиниот тим, кои престојуваат во ...

Глобален клуб на жени лидерки Г100: Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки

MakPress - 28.09.2022

Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки. Сестринството е тоа кое генерира позитивна енергија и тука лежи нашата моќ, порача основачката на Глобалниот клуб на жени лидерки Г100 Харбин Арора на настан организиран од нивниот огранок во ...

Глобален клуб на жени лидерки Г100: Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки

Опсервер - 28.09.2022

Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки. Сестринството е тоа кое генерира позитивна енергија и тука лежи нашата моќ, порача основачката на Глобалниот клуб на жени лидерки Г100 Харбин Арора на настан организиран од нивниот огранок во ...

Глобален клуб на жени лидерки Г100: Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки

24Инфо - 28.09.2022

Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки. Сестринството е тоа кое генерира позитивна енергија и тука лежи нашата моќ, порача основачката на Глобалниот клуб на жени лидерки Г100 Харбин Арора на настан организиран од нивниот огранок во ...

Глобален клуб на жени лидерки Г100: Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки

Канал5 - 28.09.2022

„Сестринството е тоа кое генерира позитивна енергија и тука лежи нашата моќ“. Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки. Сестринството е тоа кое генерира позитивна енергија и тука лежи нашата моќ, порача основачката на Глобалниот клуб ...

Глобален клуб на жени лидерки Г100: Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки

Бриф - 28.09.2022

Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки. Сестринството е тоа кое генерира позитивна енергија и тука лежи нашата моќ, порача основачката на Глобалниот клуб на жени лидерки Г100 Харбин Арора на настан организиран од нивниот огранок во ...

Глобален клуб на жени лидерки Г100: Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки

Lider - 28.09.2022

Жените припаѓаат на секоја маса каде што се носат одлуки. Сестринството е тоа кое генерира позитивна енергија и тука лежи нашата моќ, порача основачката на Глобалниот клуб на жени лидерки Г100 Харбин Арора на настан организиран од нивниот огранок во ...

Силни жени од цел свет кога ќе се обединат на едно место, нема сила што може да ги спречи во остварување на целите

еМагазин - 28.09.2022

Жени-лидерки членки на Глобалниот клуб на жени Г 100 днеска во Скопје дојдени од различни делови на светот, со различно потекло, вера, животно искуство и кариера, испратија силни пораки визија на ум: да го направиме светот подобро место за жените и ...

Силни жени од цел свет кога ќе се обединат на едно место нема сила што може да ги спречи во остварување на целите

Нетпрес - 28.09.2022

Жени-лидерки членки на Глобалниот клуб на жени Г 100 днеска во Скопје дојдени од различни делови на светот, со различно потекло, вера, животно искуство и кариера, испратија силни пораки визија на ум: „Да го направиме светот подобро место за жените и ...

Силни жени од цел свет кога ќе се обединат на едно место нема сила што може да ги спречи во остварување на целите

Денар - 28.09.2022

Жени-лидерки членки на Глобалниот клуб на жени Г 100 денеска во Скопје дојдени од различни делови на светот, со различно потекло, вера, животно искуство и кариера, испратија силни пораки визија на ум: да го направиме светот подобро место за жените и ...

Глобалниот клуб на жени Г-100 во посета во Скопје

Вечер Прес - 28.09.2022

Претставничките на Крилото за комуникација и застапништво од Скопје, дел од Глобалниот клуб на жени Г-100 денеска одржаа средба со членките на Глобалниот клуб од повеќе земји – Ако верувате во вашата идеја за промена и сте подготвени да работите ...